ja jak dam na sam dół ( muszę bo mam 2 metry wzrostu) to plastik kładzię się na prowadnicy i na nierównościach ten nieszczęsny plastik trzeszczy, zauważyłem to od tygodnia i nie wiem czy tak było od nowości czy coś się tam stało, sprawdźcie u siebie
Osłona plastikowa przy fotelu kierowcy
- Rafcio
- Moderator

- Przebieg: 130000
- Silnik: 1.4 Turbo 120KM
- Rocznik: 2013
- Podziękował: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 164 razy
Osłona plastikowa przy fotelu kierowcy
Czy jak fotel kierowcy opuścicie do samego dołu to czy ten plastik kładzie się ( dotyka ) prowadnicy fotela
ja jak dam na sam dół ( muszę bo mam 2 metry wzrostu) to plastik kładzię się na prowadnicy i na nierównościach ten nieszczęsny plastik trzeszczy, zauważyłem to od tygodnia i nie wiem czy tak było od nowości czy coś się tam stało, sprawdźcie u siebie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010, 20:05 przez Rafcio, łącznie zmieniany 2 razy.
OPEL ZAFIRA TOURER
1.4 Turbo 120KM Benzyna
1.4 Turbo 120KM Benzyna
- jay_21
- klubowicz

- Przebieg: 67000
- Silnik: 1.4 T-Jet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
U siebie nie sprawdzałem jak to jest z tą osłoną. Osobiście staram się unikać skrajnych położeń wysokości fotela. Ze swojej strony polecam ustawienie fotela wg tej instrukcji - >klikamy<
Od siebie jeszcze dodam, że oparcie fotela powinno być ustawione jak najbardziej pionowo. Oczywiście nie każdy wg tych porad będzie miał dogodną pozycję za kierownicą, ale warto pokombinować i ustawić porządnie fotel. W końcu to też nasze bezpieczeństwo. Z początku może być nie wygodnie
Od siebie jeszcze dodam, że oparcie fotela powinno być ustawione jak najbardziej pionowo. Oczywiście nie każdy wg tych porad będzie miał dogodną pozycję za kierownicą, ale warto pokombinować i ustawić porządnie fotel. W końcu to też nasze bezpieczeństwo. Z początku może być nie wygodnie
Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic
- emmer
- klubowicz

- Przebieg: 32000
- Silnik: 1.5
- Rocznik: 2017
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
adamson pisze:U mnie aż tak nie trzeszczy (mam 1.80 m wzrostu i 86 kg wagi), ale podobnie jak rafcio82 mam jakieś dziwne okruszki z gąbki fotela (zauważyłem, wkładając głowę pod fotel jakieś delikatne przesunięcie gąbki fotela i w efekcie to prószenie)
według moich magików z serwisu, to okruszki po montażu - według mnie za rok będę siedział na sprężynach. mi wylatują juz półtorej roku. w tamtym tygodniu dostali liste z usterkami (miedzy innymi i to) i na 5 maja stawiam samochód do poprawek.
- Rafcio
- Moderator

- Przebieg: 130000
- Silnik: 1.4 Turbo 120KM
- Rocznik: 2013
- Podziękował: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 164 razy
Teraz nie mam okruszek gąbki, okruszki miałem na początku jak zaraz kupiłem linkę - wymienili gąbkę i na razie pół roku mam spokójadamson pisze:U mnie aż tak nie trzeszczy (mam 1.80 m wzrostu i 86 kg wagi), ale podobnie jak rafcio82 mam jakieś dziwne okruszki z gąbki fotela (zauważyłem, wkładając głowę pod fotel jakieś delikatne przesunięcie gąbki fotela i w efekcie to prószenie)
OPEL ZAFIRA TOURER
1.4 Turbo 120KM Benzyna
1.4 Turbo 120KM Benzyna
- cichy
- klubowicz

- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
mam to samo od piątku, dziwne skrzypienie ocierającego plastiku o szynę, okruszków nie mam ale u mnie to początek tego problemurafcio082 pisze:Teraz nie mam okruszek gąbki, okruszki miałem na początku jak zaraz kupiłem linkę - wymienili gąbkę i na razie pół roku mam spokójadamson pisze:U mnie aż tak nie trzeszczy (mam 1.80 m wzrostu i 86 kg wagi), ale podobnie jak rafcio82 mam jakieś dziwne okruszki z gąbki fotela (zauważyłem, wkładając głowę pod fotel jakieś delikatne przesunięcie gąbki fotela i w efekcie to prószenie)
tylko ten plastik trochę mnie denerwuje
Sympatyk forum :-)
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz

- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy