ja jak dam na sam dół ( muszę bo mam 2 metry wzrostu) to plastik kładzię się na prowadnicy i na nierównościach ten nieszczęsny plastik trzeszczy, zauważyłem to od tygodnia i nie wiem czy tak było od nowości czy coś się tam stało, sprawdźcie u siebie

adamson pisze:U mnie aż tak nie trzeszczy (mam 1.80 m wzrostu i 86 kg wagi), ale podobnie jak rafcio82 mam jakieś dziwne okruszki z gąbki fotela (zauważyłem, wkładając głowę pod fotel jakieś delikatne przesunięcie gąbki fotela i w efekcie to prószenie)
Teraz nie mam okruszek gąbki, okruszki miałem na początku jak zaraz kupiłem linkę - wymienili gąbkę i na razie pół roku mam spokójadamson pisze:U mnie aż tak nie trzeszczy (mam 1.80 m wzrostu i 86 kg wagi), ale podobnie jak rafcio82 mam jakieś dziwne okruszki z gąbki fotela (zauważyłem, wkładając głowę pod fotel jakieś delikatne przesunięcie gąbki fotela i w efekcie to prószenie)
mam to samo od piątku, dziwne skrzypienie ocierającego plastiku o szynę, okruszków nie mam ale u mnie to początek tego problemurafcio082 pisze:Teraz nie mam okruszek gąbki, okruszki miałem na początku jak zaraz kupiłem linkę - wymienili gąbkę i na razie pół roku mam spokójadamson pisze:U mnie aż tak nie trzeszczy (mam 1.80 m wzrostu i 86 kg wagi), ale podobnie jak rafcio82 mam jakieś dziwne okruszki z gąbki fotela (zauważyłem, wkładając głowę pod fotel jakieś delikatne przesunięcie gąbki fotela i w efekcie to prószenie)
tylko ten plastik trochę mnie denerwuje