mwas, ten bałagan za radiem był elegancko odpięty i związany w jedną spójną wiązkę

za radiem jest sporo miejsca i ta cała druciarnia weszła tam bez problemowo. Miłym zaskoczeniem jest to, że bardzo dużo miejsca na kable jest w progach, na dodatek są tam takie plastikowe, odpinane tuneliki dla wiązek, w które mieści się naprawdę sporo (tu brawo dla Fiata). Powiem tak, ja tam zmieściłem na prawą stronę 4 pary kabla głośnikowego, 1 para chinch i wiązka fabryczna i jest jeszcze sporo miejsca
Tomek, ogólnie jestem bardzo "ZA" produktami Carpower! Naprawdę polecam z czystym sumieniem! Są to wzmacniacze dla ludzi, którzy nie chcą jakoś wielce trząść autem, lecz poprawić jakość dźwięku, do tego są w bardzo kompaktowych rozmiarach, dosłownie mieszczą się w schowku (ten dokładnie zamontowany był nad schowkiem, nie pamiętam w jakim aucie, ale to była chyba Toyota Avensis). Zależy też co chcesz nim zasilać. Jeśli przednie + tylne drzwi, to jedynie podniesiesz jakość dźwięku, strat jakości dźwięku przy odkręceniu głośności na max, też będzie mniej. Jeśli zasilisz przednie drzwi + subwoofer, no to już masz zaczątek dobrego audio w aucie
Gościu wystawił wzmacniacz 4 kanałowy, jako 2 kanałowy, albo się pomylił, albo stwierdził, że skoro taki mały, to musi być 2 kanałowy

!
http://moto.allegro.pl/carpower-hpb-604 ... 82313.html proponuję jednak kupić ten model, będziesz bardziej zadowolony