http://allegro.pl/fiat-linea-06-13-lamp ... 47923.html
Potwierdzam słowa Maćka. Po sklejeniu przegwintuj śruby (M6), wywal fabryczne nakrętki i załóż (jak większość) motylki. Zobaczysz różnicę jak przepali się żarówkamwas pisze:Mówimy o tych śrubach mocujących lampę ? Jeśli tak, to nie pitol się z tym i sklej to na PoxipolAle sklej nie tylko sam plastik tylko sklej na stałe ze śrubą
Miałem tak u siebie, trzymało na amen
No to u mnie urwało się jedno uchokarollino pisze: 30 kwie 2017, 1:05 Ja u siebie zauwazylem natomiast takie zalazki pekniec (pacz foto ponizej). Zawsze zastanawialem sie cxy pekna, teraz mysle o tym kiedy zrobia to definitywnie![]()
naprawiona dokładnie tak jak napisał Maciej Po sklejeniu dodatkowo utworzyłem sarkofag taki jak w Czarnobylu.mwas pisze: 29 kwie 2017, 9:32 Mówimy o tych śrubach mocujących lampę ? Jeśli tak, to nie pitol się z tym i sklej to na PoxipolAle sklej nie tylko sam plastik tylko sklej na stałe ze śrubą
Miałem tak u siebie, trzymało na amen
Stefan, nie ma się co martwićsmak56 pisze: 15 maja 2019, 17:28 Maciek, martwi mnie tylko czas w jakim piszesz o swojej naprawie. Jest to czas przeszły, co się stało z poklejoną lampą![]()