Na Tapatalku żadnego posta nie mogę przeczytać wyskakuje błąd:
SQL ERROR [mysql4]
Table
`lkppl_phpb1.THANKS_TABLE`
doesn`t exist [1146]
U Was wszystko hula?? Czy to tak ma już być??
Jak żyć

Nie chcę zakładać nowego, ale od około tygodnia strona bardzo długo się ładuje (oczekiwanie na webfrik.pl, wysyłanie żądania do webfrik.pl). Później też mieli niemiłosiernie. Nadmieniam, że inne moje strony chodzą normalnie, tylko LineaKlub..... bardzo spowolniła.darkkam pisze:No to mnie uspokoiliście, bo znów myślałem ze coś u mnie nie tak. Trzymam kciuki aby się udało
Wyczyściłem cachesmak56 pisze:Nie chcę zakładać nowego, ale od około tygodnia strona bardzo długo się ładuje (oczekiwanie na webfrik.pl, wysyłanie żądania do webfrik.pl). Później też mieli niemiłosiernie. Nadmieniam, że inne moje strony chodzą normalnie, tylko LineaKlub..... bardzo spowolniła.darkkam pisze:No to mnie uspokoiliście, bo znów myślałem ze coś u mnie nie tak. Trzymam kciuki aby się udało
-
Wywaliłem jedną w sumie niepotrzebną wtyczkę - powinno się poprawić.Tomek pisze:To mielenie z webfrikiem powtarza się co jakiś czas. Pamiętasz rozmawialiśmy o tym w TG. Co ciekawe takie rzeczy zdarzają się w moim przypadku tylko na komputerze domowym. Przy przeglądaniu na telefonie z Androidem nigdy się nie zdarzyło.
Obecnie jest dobrze, bo rano mieliło niemiłosiernie.
Mistrzu! Jesteś wielkiślimak pisze:Wywaliłem jedną w sumie niepotrzebną wtyczkę - powinno się poprawić.
To teraz jest już jasnemwas pisze: 10 cze 2017, 20:23 Jak klikniesz w ikonkę po lewej stronie, to przeniesie Cię od razu do nowego posta![]()