Klejone na taśmę, montaż banalny, 120 zeta w ASO
Szkoda tylko że w naszych bolidach nie ma możliwości założenia takich listew w tylnych drzwiach. Niestety profil progu nie daje pola do popisu.
z tym profilem to się zgodzę
a co do ceny to nie tanio prawdę mówiąc ciekawe jak z wytrzymałością takiego kleju pod ta listwa ;> czy za jakiś czas nie odejdzie sam.
Oczywiście życzę jak najdłużej by się trzymał ;)
Te nakładki to w sumie pic na wodę bo progu nie ochronią. Mam takie u siebie a z tyłu w ASO nakleili mi czarną folię (taką jak słupki drzwi tylko grubszą). Jedyną rolę jaką spełniają te nakładki to estetyka - bo wyglądają bardzo ładnie.
M (admin), taśma obustronna na tych nakładkach jest naprawdę bardzo solidna. Trzeba uważać by dobrze nakleić bo potem ciężko to zerwać. Lepiej przed klejeniem kilka razy przymierzyć
Mogę tylko pozazdrościć na moim kolorze lakieru nie ma takiego ładnego efektu, też przymierzałem ale jeszcze pomyślę
A jeśli u ukłon kolegi Aixena nie odpadło to nie ma lepszej rekomendacji zlosnik
M (admin), też, ale chodziło mi raczej o to, żeby nie przykleić tego jakoś krzywo. Jak taśma złapie to można zedrzeć razem z lakierem. Także o to, że odpadnie nie ma sie co obawiać Szkoda tylko, że za tą kase nie robią na tył.