troszke się pośpieszyłem, cena używanej to 70 zł, ale dwa pozostałem pytania jak najbardziej aktualne

Miałem to samo po pierwszych mrozach - płyn zamarzł, pompka też nie reagowała. Na szczęście miałem możliwość skorzystania z ogrzewanego garażu, dolałem butlę denaturatu do zbiorniczka i na drugi dzień już było po problemie. Pompka na szczęście sprawnadaro189 pisze:pompka nie daje znaków życia, aczkolwiek może gdyby jakoś ją odmrozić
odpinasz wężyk spryskiwacza od trójnika (pod maską), końcówkę wężyka umieszczasz w baniaku od płynu do spryskiwaczy, siadasz za kierownicą i uruchamiasz spryskiwacz. Elegancko opróżnisz w ten sposób zbiorniczek w Lince.daro189 pisze:jakie macie sposoby na pozbycie się zaległego plynu ze zbiorniczka
buhert pisze:Być może to off ale ja używam czegoś takiego od lat http://allegro.pl/k2-claren-zimowy-plyn ... 37087.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i żaden mróz nie straszny
Dzięki za podpowiedź ;) Zawsze się zastanawiałem jak wylać płyn ;) Pozostawało na chama wylewanie na szybę ;)helletic pisze:odpinasz wężyk spryskiwacza od trójnika (pod maską), końcówkę wężyka umieszczasz w baniaku od płynu do spryskiwaczy, siadasz za kierownicą i uruchamiasz spryskiwacz. Elegancko opróżnisz w ten sposób zbiorniczek w Lince.daro189 pisze:jakie macie sposoby na pozbycie się zaległego plynu ze zbiorniczka