Przełącznik pod kierownice
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Przełącznik pod kierownice
Spod włącznika świateł i wycieraczek zaczął wyłazić jakiś olej. Pomyślałem sobie, że to nawet dobrze, wreszcie Turki coś posmarowali. Widać resztki na 1 zdjęciu. No to ja wziąłem suchą chusteczkę higieniczną i wytarłem tenże olej. Nie przewidziałem niestety, że rozpuszcza lakier na przełącznikach. Świateł już prawie nie ma, a wycieraczki się rozmazały. Co ciekawe rozpływa się tylko na ruchomej części.
Jakoś mnie to nie zdenerwowało, bo to w końcu Linea z Turcji. Ot zwykły poniedziałek z Fiatem.
Jakoś mnie to nie zdenerwowało, bo to w końcu Linea z Turcji. Ot zwykły poniedziałek z Fiatem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Mi podobnych szkód wyrządzili panowie z serwisu jak chcieli po robocie posprzątać, żeby nie było że nabrudzili w moim wypieszczonym aucie. Wytarli konsolę środkową i w nawiew wsadzili zapach z serii Brise tyle tylko że pojemnikiem do góry nogami i wonny olejek wyżarł plastik :( teraz twierdzą że to nie oni.... Już chyba zaczynam się przyzwyczajać do tego defektu i drażni mnie tylko jak sobie przypomnę wyraz twarzy serwisanta z wypisanym " My? Chyba Pani żartuje?"
"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"