Poznań wita
- WoReK
- klubowicz
- Przebieg: 150
- Silnik: 1,3 mjet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 3 razy
Poznań wita
Jak wcześniej mówiłęm jestem w poznaniu także możemy się jakiś wieczorem umówić delegacja kilkanaście dni potrwa czekam na propozycje pozdrawiam
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Rocznik: 2008
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Aura się popsuła ostatnio ale jak by co to weekend mam wolny więc jakiś minispocik w sobotę można uskutecznić 
W tygodniu to dopiero po 20:00 jestem wolny - chyba że około godziny 16/17 jesteś w okolicy ul. Polnej to zapraszam (ale ostrzegam że miasto rozkopane i w tym rejonie korki są masakryczne w tych godzinach więc specjalnie tylko na spotkanie nie masz się co tutaj wybierać - tak to jest jak są remonty a dodatkowo ludzie biorą samochód zamiast parasola
)
Wysyłam Ci mój nr tel na PW.

W tygodniu to dopiero po 20:00 jestem wolny - chyba że około godziny 16/17 jesteś w okolicy ul. Polnej to zapraszam (ale ostrzegam że miasto rozkopane i w tym rejonie korki są masakryczne w tych godzinach więc specjalnie tylko na spotkanie nie masz się co tutaj wybierać - tak to jest jak są remonty a dodatkowo ludzie biorą samochód zamiast parasola

Wysyłam Ci mój nr tel na PW.
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną 

-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Rocznik: 2008
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Ostatnio spotkaliśmy się tutaj czyli parking M1 przy Norauto a później ze względu na mżawkę przemieściliśmy się na parking obok przed IKEA i "rozbiliśmy obóz" przy kawie w Ikeowym barze 
Proponuję się spotkać w tym samym miejscu bo ta część parkingu M1 zawsze jest pusta i łatwo się znaleźć a jak aura nie dopisze to przejedziemy kolumną pod Ikeę
Edit:
Coś widzę zumi ma chwilowo problemy z wygenerowanymi przez siebie linkami - jest to ulica Szwedzka - są na kupie Obi, Carrefour, Ikea i M1
Jak zbliżysz widok satelity na parkingu M1 to jest to na lewo od toru gokartowego.

Proponuję się spotkać w tym samym miejscu bo ta część parkingu M1 zawsze jest pusta i łatwo się znaleźć a jak aura nie dopisze to przejedziemy kolumną pod Ikeę

Edit:
Coś widzę zumi ma chwilowo problemy z wygenerowanymi przez siebie linkami - jest to ulica Szwedzka - są na kupie Obi, Carrefour, Ikea i M1
Jak zbliżysz widok satelity na parkingu M1 to jest to na lewo od toru gokartowego.
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną