Na zdjęciu są tylko 2 miejsca z purchlami a są 4 i są widoczne po otwarciu klapy

Mi to bardziej wygląda na wadę lakierniczą. Rdza wyłazi całkiem inaczej. Pojawiają się krostki i pęknięcia. Nie zmienia to faktu, że lakier został położony albo na źle oczyszczoną powierzchnię albo robotnik zostawił dwa odciski tłustych palców (rękawic) na klapie i poszła do malowania.rafcio082 pisze:Dzisiaj będąc w serwisie zauważyłem purchle na klapie bagażnika!
Te miejsca są 4 ale dodałem zdjęcie z dwoma bo po co więcej? Tak samo wyglądają. Sprawdzałem klapę ze 3 miechy temu i nic nie byłomireks pisze:Nie zmienia to faktu, że lakier został położony albo na źle oczyszczoną powierzchnię albo robotnik zostawił dwa odciski tłustych palców (rękawic) na klapie i poszła do malowania.
niestety nie, ta gwarancja obejmuje tylko w tedy jak praktycznie ruda zeżre blachę na wylot i tak naprawdę te długoletnie gwarancję to bardziej jest jako chwyt reklamowy bo jest naprawdę ciężko co kol wiek wyegzekwować. Co innego jak masz tą 2 lub 3-letnią gwarancję na auto a później radź sobie sam.rafcio082 pisze:może obejmowała by to gwarancja na blachę? Tam chyba jest jej więcej lat