I Regionalny Zlot Warszawski LKP
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1,4
- Rocznik: 2011
- Podziękował: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
I Regionalny Zlot Warszawski LKP
Czy byłby ktoś chętny do zorganizowania zlotu w najbliższą niedzielę w warszawie?
Ostatnio zmieniony 28 sie 2011, 14:27 przez enter, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Enter
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- mireks
- klubowicz
- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Re: zlot warszawa
W niedzielę mogę się pojawić. Sobota - dzień gospodarczo-logistyczny - trochę mi nie pasuje. Mam już plany na tą sobotę więc z pewnością nie wpadnę.enter pisze:Czy byłby ktoś chętny do zorganizowania zlotu w najbliższą niedzielę w warszawie?
Pozdrawiam
mireks
- mireks
- klubowicz
- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Panowie,
czas na męską decyzję.
Termin spotkania: 28 sierpnia 2011 r. (niedziela) godz. 11-a
Daro70. Podaj metę jeśli masz dobrą lokalizację.
Jeśli komuś nie pasuje godzina to niech da znać możliwie jak najszybciej aby uzgodnić pasujący wszystkim termin.
Zapowiada się dobra pogoda więc spotkanie z pewnością się uda.
Zapraszamy wszystkich, którzy nie mają planów na niedzielę lub planują się nudzić i mają ochotę napieścić się nadmiarem piękna w jednym miejscu :-)
Zrobimy parę fotek, pogaworzymy o dobrym wyborze i pozachwycamy się bolidami :-)
Zróbcie sobie na A4 wydruk nicków z forum aby wiadomo było kto jest kto. Niektórzy się już znają ze zlotów lub jednodniowych spotkań, ale fajnue by było gdyby pozostali poznali też nasze facjaty :-)
Pozdrawiam
mireks
czas na męską decyzję.
Termin spotkania: 28 sierpnia 2011 r. (niedziela) godz. 11-a
Daro70. Podaj metę jeśli masz dobrą lokalizację.
Jeśli komuś nie pasuje godzina to niech da znać możliwie jak najszybciej aby uzgodnić pasujący wszystkim termin.
Zapowiada się dobra pogoda więc spotkanie z pewnością się uda.
Zapraszamy wszystkich, którzy nie mają planów na niedzielę lub planują się nudzić i mają ochotę napieścić się nadmiarem piękna w jednym miejscu :-)
Zrobimy parę fotek, pogaworzymy o dobrym wyborze i pozachwycamy się bolidami :-)
Zróbcie sobie na A4 wydruk nicków z forum aby wiadomo było kto jest kto. Niektórzy się już znają ze zlotów lub jednodniowych spotkań, ale fajnue by było gdyby pozostali poznali też nasze facjaty :-)
Pozdrawiam
mireks
- daro70
- klubowicz
- Przebieg: 99850
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 120 razy
- Otrzymał podziękowań: 72 razy
Witam wszystkich
....widzę że kilka bolidów będzie więc mozna mini zlot zaliczyć . Fajnie że wszystkim (prawie) pasuje centrum , tak jak wspomniałem wczesniej ja w niedzielę pracuje ale na 2 godz chętnie wyskoczę aby się z Wami spotkać i prześwietlić wasze autka
Co do lokalizacji to mam znajomy parking zamknięty w centrum na ulicy Siennej pomiędzy centrum bankowo biurowym ,,KASKADA'' a ośrodkiem zdrowia - damy po 5-taku od głowy i postoimy ile będziemy chcieli . Jak dojechać : jadąc od dworca centralnego ulicą Jana Pawła w kierunku ronda ONZ mijamy hotel Holiday In który jest po prawej stronie i następna ulica jest Sienna w nią skrecamy .Ona jest jednokierunkowa jadąc powoli po lewej stronie mamy biurowiec po prawej starą kamienicę -50 metrów i jest parking w sumie dwa po lewej stronie ja tam postaram się być przed 11 , myślę że chyba prościej nie trzeba tłumaczyć ale jak by coś zawsze odpowiem lub podpowiem no chyba że ktoś z Was ma inne propozycje ......POZDRAWIAM 

Ostatnio zmieniony 27 sie 2011, 9:35 przez daro70, łącznie zmieniany 1 raz.