Rysy na zderzaku - kredka koloryzująca?
- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Rysy na zderzaku - kredka koloryzująca?
Witam, mam niestety kilka rys większych i mniejszych ale nie za głębokich na tylnym zderzaku. Pytanie czy ktoś stosował kredki koloryzujące np. Sonax? Jaki efekt i czy warte ok 40 zł za 500 ml?
Ps. A może jakieś inne sposoby?
Pozdrawiam
Ps. A może jakieś inne sposoby?
Pozdrawiam
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE
- karol_zydek
- klubowicz
- Przebieg: 170000
- Silnik: 1.4
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
- Bernardito
- klubowicz
- Bernardito
- klubowicz
- karol_zydek
- klubowicz
- Przebieg: 170000
- Silnik: 1.4
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
- SZAMAN
- klubowicz
- Silnik: 1,4 T-Jet 16v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Witam.
W sobotę synuś mnie namówił na wędkowanie nad rzeka Warta.Ostatnio byliśmy tam z 6 lat temu.Teraz jak pojechaliśmy wszystko sie pozmieniało.Najpierw droga wyprowadziła nas w łąki,ale jakoś przy wale powodziowym udało nam sie na wstecznym jadąc ze 100 metrów wycofać i wrócić do punktu wyjścia. Następna droga miała tez zaprowadzić nas na miejsce.Niestety wyjechaliśmy przy jakimś kanale i jedyna droga do głównej prowadziła nas przez krzaki i zarośla.No to do przodu.Kilka krzaków przytrzymali i przejechałem ,a reszta ...wszystko zostało na autku.Jak wyjechałem z tych krzaczorów to o mało nie dostałem zawału-- cały samochód ..porysowany.Tego wieczora zasnąć nie mogłem ,a rano ostre pogotowie.Szmatki i pasta do polerowania .Pucowaliśmy trzy godziny i jakoś dotarliśmy .Na koniec przewoskowana Linka czerwonym woskiem i serce wyszło spod gardła.Wspaniała drobna pasta uratowała moje samopoczucie.Wiecie jak to boli ..pięciomiesięczna Linka w rysach jakbv wróciła z zabawy wiejskiej.Uff ulżyło mi.Jak ktoś będzie zainteresowany pastA to podam co to.
Pozdrawiam i uważajcie na ...krzaki.
W sobotę synuś mnie namówił na wędkowanie nad rzeka Warta.Ostatnio byliśmy tam z 6 lat temu.Teraz jak pojechaliśmy wszystko sie pozmieniało.Najpierw droga wyprowadziła nas w łąki,ale jakoś przy wale powodziowym udało nam sie na wstecznym jadąc ze 100 metrów wycofać i wrócić do punktu wyjścia. Następna droga miała tez zaprowadzić nas na miejsce.Niestety wyjechaliśmy przy jakimś kanale i jedyna droga do głównej prowadziła nas przez krzaki i zarośla.No to do przodu.Kilka krzaków przytrzymali i przejechałem ,a reszta ...wszystko zostało na autku.Jak wyjechałem z tych krzaczorów to o mało nie dostałem zawału-- cały samochód ..porysowany.Tego wieczora zasnąć nie mogłem ,a rano ostre pogotowie.Szmatki i pasta do polerowania .Pucowaliśmy trzy godziny i jakoś dotarliśmy .Na koniec przewoskowana Linka czerwonym woskiem i serce wyszło spod gardła.Wspaniała drobna pasta uratowała moje samopoczucie.Wiecie jak to boli ..pięciomiesięczna Linka w rysach jakbv wróciła z zabawy wiejskiej.Uff ulżyło mi.Jak ktoś będzie zainteresowany pastA to podam co to.
Pozdrawiam i uważajcie na ...krzaki.
szaman
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- buhert
- klubowicz
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
http://moto.allegro.pl/k2-color-max-200 ... 28016.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tani - dobra firma - można przetestować
tak apropos - do mojego koloru to bardziej niebieski czy granatowy(?) wydaje mi się że granatowy
tani - dobra firma - można przetestować

tak apropos - do mojego koloru to bardziej niebieski czy granatowy(?) wydaje mi się że granatowy