Wyskoczyła mi rdza i nie wiem czy nie powiedzą w serwisie że jest to odprysk który zardzewiał, tyle tylko że ta rdza wystaje ponad lakier. Co o tym sądzicie. A możne ktoś miał albo ma coś podobnego.
[ Dodano: |3 Mar 2011|, o 09:36 ]
Troszkę nie ta kolejność zdjęć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W październiku zeszłego roku spotkałem właściciela Linei z Chorzowa, który miał ognisko korozji w tym samym miejscu. Jak mówił, zauważył to miesiąc przed końcem gwarancji mechanicznej i w serwisie to naprawiono. Uczulił mnie wtedy abym dopilnował aby w książce serwisowej znalazła się adnotacja o dokonanym przeglądzie blacharsko-lakierniczym. W świetle tego przypadku to powinni to naprawić bez szemrania.
sebastianc78 pisze:Emmer w razie co masz zdjęcia w lepszej jakości, jak coś to pokaże w serwisie że nie ja jeden.
poszperam w domu, ale najprawdopodobniej mam, bo wszystko co związane z moim samochodem doczekało się pokaźnego archiwum. daj mi na pw swój e-mail, to ci prześlę w wolnej chwili.
dzisiaj na dziwach dojrzałem niepokojącą rzecz, mam nadzieje że jest to osad a nie coś poważniejszego. Jutro jak będzie ładna pogoda myję autko przed domem i mam nadzieję że mi zejdzie przy małej polerce ręcznej, niestety mieliśmy taką pogodę że samochód jest brudny i w soli. Juto dokładnie sobie go pooglądam z każdej strony.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.