Heh... a mi się wydaje, że KONIECZNIE powinieneś ich wmieszać w całą sprawę (o ile gościu nadal będzie się wykręcał)Bernardito pisze:Oni są serwisem należącym do Auto Distribution Polska, także w ostateczności może się też zwrócić do nich i opisać sprawę?
Podmieniona alufelga i opona
- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
...tych co znam, to nie polecamBernardito pisze:Może ktoś polecić jakąś przechowalnie kół/opon w Krakowie?

jeden komplet to mogę przygarnąć, ale dwa to się nie zmieszczą nawet jak posprzątamBernardito pisze:odstąpienia kawałek garażu na dwa komplety kółek?
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dzięki za ofertę:)
[ Dodano: |10 Wrz 2012|, o 20:19 ]
Dzisiaj odebrałem co moje czyli kółka z tego pożal się Boże serwisu. Oczywiście felgi dla mnie nie ma. Na moją propozycję udziału w nowej się nie zgodzili. Szef nawet nie miał odwagi porozmawiać choćby przez telefon. Najpierw się przyznał bo zaoferował odkupienie aulfelgi, a teraz zaprzecza i wszystkiego się wypiera. Wstąpił więc na wojenną ścieżkę.
Po pierwsze ostrzegam Was wszystkich drodzy Klubowicze przed tym serwisem: PIT STOP SERVICE (A.D. Serwis) przy ul. Makuszyńskiego 9A w Krakowie. Zapamiętajcie sobie ten adres i omijajcie go z daleka. Aha jeżeli to nie problem to przekażcie swoim znajomym, a oni niech przekażą dalej. Oby ta buda szybko splajtowała!
Ps. Wielkie podziękowania dla kolegi duskap za usługi transportowe.
[ Dodano: |10 Wrz 2012|, o 20:24 ]
krakus02, dzięki za ofertę z garażem:) Na razie testuję jednak nową przechowalnie i serwis opon. Zajmują się tylko tym, a na wstępie moje koła i opony w szczególności zostały poddane dokładnym oględzinom. Wszelkie numery i stan techniczny wraz z wyceną zostały zapisane w umowie (chodzi o ubezpieczenie przechowywanych rzeczy). Koszt w zasadzie ten sam, a mam o wiele bliżej od domu. A tamtym dziadom jak nie zależy na klientach to ich strata, z duskapem tylko po drodze przekazaliśmy o nich ostrzeżenie kilku osobom. Takie wieści szybko się rozchodzą.
[ Dodano: |10 Wrz 2012|, o 20:19 ]
Dzisiaj odebrałem co moje czyli kółka z tego pożal się Boże serwisu. Oczywiście felgi dla mnie nie ma. Na moją propozycję udziału w nowej się nie zgodzili. Szef nawet nie miał odwagi porozmawiać choćby przez telefon. Najpierw się przyznał bo zaoferował odkupienie aulfelgi, a teraz zaprzecza i wszystkiego się wypiera. Wstąpił więc na wojenną ścieżkę.
Po pierwsze ostrzegam Was wszystkich drodzy Klubowicze przed tym serwisem: PIT STOP SERVICE (A.D. Serwis) przy ul. Makuszyńskiego 9A w Krakowie. Zapamiętajcie sobie ten adres i omijajcie go z daleka. Aha jeżeli to nie problem to przekażcie swoim znajomym, a oni niech przekażą dalej. Oby ta buda szybko splajtowała!
Ps. Wielkie podziękowania dla kolegi duskap za usługi transportowe.
[ Dodano: |10 Wrz 2012|, o 20:24 ]
krakus02, dzięki za ofertę z garażem:) Na razie testuję jednak nową przechowalnie i serwis opon. Zajmują się tylko tym, a na wstępie moje koła i opony w szczególności zostały poddane dokładnym oględzinom. Wszelkie numery i stan techniczny wraz z wyceną zostały zapisane w umowie (chodzi o ubezpieczenie przechowywanych rzeczy). Koszt w zasadzie ten sam, a mam o wiele bliżej od domu. A tamtym dziadom jak nie zależy na klientach to ich strata, z duskapem tylko po drodze przekazaliśmy o nich ostrzeżenie kilku osobom. Takie wieści szybko się rozchodzą.
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE