Podmieniona alufelga i opona

Nasze Linki
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Przebieg: 98000
Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
Rocznik: 2010
Podziękował: 346 razy
Otrzymał podziękowań: 965 razy
Kontakt:

Post autor: mwas »

Bernardito pisze:Oni są serwisem należącym do Auto Distribution Polska, także w ostateczności może się też zwrócić do nich i opisać sprawę?
Heh... a mi się wydaje, że KONIECZNIE powinieneś ich wmieszać w całą sprawę (o ile gościu nadal będzie się wykręcał)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
Awatar użytkownika
Bernardito
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 102000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Podziękował: 18 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: Bernardito »

Może ktoś polecić jakąś przechowalnie kół/opon w Krakowie? Najlepiej południowa strona, Podgórze (Borek, Ruczaj, Kurdwanów). A może ktoś z kolegów z Krakowa ma do odstąpienia kawałek garażu na dwa komplety kółek? Oczywiście za niewielką opłatą:)
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE
Awatar użytkownika
krakus02
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 0
Silnik: 1.4 16V TJet
Rocznik: 2008
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 16 razy

Post autor: krakus02 »

Bernardito pisze:Może ktoś polecić jakąś przechowalnie kół/opon w Krakowie?
...tych co znam, to nie polecam :smutny
Bernardito pisze:odstąpienia kawałek garażu na dwa komplety kółek?
jeden komplet to mogę przygarnąć, ale dwa to się nie zmieszczą nawet jak posprzątam
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" :ryczy
Awatar użytkownika
Bernardito
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 102000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Podziękował: 18 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: Bernardito »

Dzięki za ofertę:)

[ Dodano: |10 Wrz 2012|, o 20:19 ]
Dzisiaj odebrałem co moje czyli kółka z tego pożal się Boże serwisu. Oczywiście felgi dla mnie nie ma. Na moją propozycję udziału w nowej się nie zgodzili. Szef nawet nie miał odwagi porozmawiać choćby przez telefon. Najpierw się przyznał bo zaoferował odkupienie aulfelgi, a teraz zaprzecza i wszystkiego się wypiera. Wstąpił więc na wojenną ścieżkę.
Po pierwsze ostrzegam Was wszystkich drodzy Klubowicze przed tym serwisem: PIT STOP SERVICE (A.D. Serwis) przy ul. Makuszyńskiego 9A w Krakowie. Zapamiętajcie sobie ten adres i omijajcie go z daleka. Aha jeżeli to nie problem to przekażcie swoim znajomym, a oni niech przekażą dalej. Oby ta buda szybko splajtowała!

Ps. Wielkie podziękowania dla kolegi duskap za usługi transportowe.

[ Dodano: |10 Wrz 2012|, o 20:24 ]
krakus02, dzięki za ofertę z garażem:) Na razie testuję jednak nową przechowalnie i serwis opon. Zajmują się tylko tym, a na wstępie moje koła i opony w szczególności zostały poddane dokładnym oględzinom. Wszelkie numery i stan techniczny wraz z wyceną zostały zapisane w umowie (chodzi o ubezpieczenie przechowywanych rzeczy). Koszt w zasadzie ten sam, a mam o wiele bliżej od domu. A tamtym dziadom jak nie zależy na klientach to ich strata, z duskapem tylko po drodze przekazaliśmy o nich ostrzeżenie kilku osobom. Takie wieści szybko się rozchodzą.
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE
ODPOWIEDZ