Pomysły są tylko brakuje mi odwagiM pisze:może wymyślisz coś jeszcze lepszego
Światła dzienne - modułowe
- Tomek
- Moderator

- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 306 razy
Ostatnio zauważyłem, że gdy pada deszcz, lub jest bardzo mokro, moje dzienne światła po wyłączeniu auta gasną z dużą zwłoką.
Zawsze było tak że gasły po ok dwóch sekundach po wyłączeniu silnika, a ostatnio podczas brzydkiej pogody czas ten wydłużył się prawie do minuty. Gdy jest sucho wszystko jest jak dawniej.
Czyżby początki końca modułu ???
A jak tam u innych forumowiczów?
Zawsze było tak że gasły po ok dwóch sekundach po wyłączeniu silnika, a ostatnio podczas brzydkiej pogody czas ten wydłużył się prawie do minuty. Gdy jest sucho wszystko jest jak dawniej.
Czyżby początki końca modułu ???
A jak tam u innych forumowiczów?
- SZAMAN
- klubowicz

- Przebieg: 102000
- Silnik: 1,4 T-Jet 16v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
według mnie najfajniejsze, najlepsze i najciekawsze jest Ślimakowe miejsce czyli za grillem.
Wczoraj jak wjechałem w jedna z uliczek łódzkich i akurat " młodzież" była na wietrzeniu to nie było osobnika ,który by nie przyglądał się i nie zaglądał na te światła.One po prostu wzbudzają u wszystkich ciekawość ,bo sa nietypowo zainstalowane.wszelkie kropki ,( z których juz wyrastam) hihi, podchodzą mi pod wieś-maków ,bo jak jadę na działkę to prawie każde auto ma jakieś "ledziki" pomontowane.A jak juz jest zabawa w remizie to dopiero"przegląd inwencji twórczych".
Pozdrawiam.
Nikogo broń Boze nie chcę tu urazić- to tylko moja opinia .
Wczoraj jak wjechałem w jedna z uliczek łódzkich i akurat " młodzież" była na wietrzeniu to nie było osobnika ,który by nie przyglądał się i nie zaglądał na te światła.One po prostu wzbudzają u wszystkich ciekawość ,bo sa nietypowo zainstalowane.wszelkie kropki ,( z których juz wyrastam) hihi, podchodzą mi pod wieś-maków ,bo jak jadę na działkę to prawie każde auto ma jakieś "ledziki" pomontowane.A jak juz jest zabawa w remizie to dopiero"przegląd inwencji twórczych".
Pozdrawiam.
Nikogo broń Boze nie chcę tu urazić- to tylko moja opinia .
szaman
-
Jery
- klubowicz

- Przebieg: 163000
- Silnik: 1.3 IMA
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Wybacz, ale tutaj dyskusja jest o miejscu zamontowania automatu do świateł, a nie samych świateł.SZAMAN pisze:według mnie najfajniejsze, najlepsze i najciekawsze jest Ślimakowe miejsce czyli za grillem
O wadach, a przede wszystkim zaletach montażu świateł za grilem już dyskutowaliśmy wielokrotnie
현대 캐스퍼 na baterie