No tak, bo to co na zdjęciu wiązałoby się z koniecznością dłubania zderzaka, ale jeśli efekt byłby tego wart, to czemu nie Obie przedstawione na zdjęciu wersje są ciekawe
Ostatnio zauważyłem, że gdy pada deszcz, lub jest bardzo mokro, moje dzienne światła po wyłączeniu auta gasną z dużą zwłoką.
Zawsze było tak że gasły po ok dwóch sekundach po wyłączeniu silnika, a ostatnio podczas brzydkiej pogody czas ten wydłużył się prawie do minuty. Gdy jest sucho wszystko jest jak dawniej.
Czyżby początki końca modułu ???
ja mam od zeszłej zimy szczelnie zaizolowany moduł, po tym jakby chyba zamarzł . światła gasną z opóźnieniem ale nie zauwazyłem żeby to był różny czas.
Mój moduł wygląda na szczelny, ale w najbliższym czasie muszę mu się dokładniej przyjrzeć.
Może spróbuję zmienić jego umiejscowienie, na jakieś bardziej osłonięte miejsce
według mnie najfajniejsze, najlepsze i najciekawsze jest Ślimakowe miejsce czyli za grillem.
Wczoraj jak wjechałem w jedna z uliczek łódzkich i akurat " młodzież" była na wietrzeniu to nie było osobnika ,który by nie przyglądał się i nie zaglądał na te światła.One po prostu wzbudzają u wszystkich ciekawość ,bo sa nietypowo zainstalowane.wszelkie kropki ,( z których juz wyrastam) hihi, podchodzą mi pod wieś-maków ,bo jak jadę na działkę to prawie każde auto ma jakieś "ledziki" pomontowane.A jak juz jest zabawa w remizie to dopiero"przegląd inwencji twórczych".
Pozdrawiam.
Nikogo broń Boze nie chcę tu urazić- to tylko moja opinia .