Ogłoszenia z Linkami
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Re: Ogłoszenia z Linkami
http://allegro.pl/show_item.php?item=55 ... fc42f58a48" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
O widzę, że odszukaliście moje ogłoszenie 

"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
- emmer
- klubowicz
- Przebieg: 32000
- Silnik: 1.5
- Rocznik: 2017
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
To ta po dachowaniu?
Ps. Oczywiście żarcik. Wielka szkoda. Pożyczyć tylko gromady kupujących.
Ps. Oczywiście żarcik. Wielka szkoda. Pożyczyć tylko gromady kupujących.
- Tara78
- klubowicz
- Kontakt:
Trochę osób dzwoni, ale niestety więcej handlarzy.... :(
- Tara78
- klubowicz
- Kontakt:
Dzięki 

- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
Tak w kwestii formalnej odnośnie tego ogłoszenia... toż to DYNAMIC a nie ACTIVE...
Więc gościu, który to sprzedaje, to albo handlarz, albo kładzie totalnie lachę na to, co posiada... 

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
...wprawdzie to nie ogłoszenie z Linką, ale z jej bratem/siostrą
Mam gorącą prośbę do kolegów z Łodzi, którzy dysponowaliby odrobiną czasu, aby mogli sprawdzić autko z ogłoszenia. Znajomy ma zamiar jechać w weekend do tego sprzedawcy, ale potrzebuje wstępnej opinii czy auto jest warte "zachodu". Jakby ktoś mógł go zobaczyć to proszę o info. Wszystkie dane do sprzedawcy podane w linku.
http://allegro.pl/fiat-grande-punto-t-j ... 63900.html
Mam gorącą prośbę do kolegów z Łodzi, którzy dysponowaliby odrobiną czasu, aby mogli sprawdzić autko z ogłoszenia. Znajomy ma zamiar jechać w weekend do tego sprzedawcy, ale potrzebuje wstępnej opinii czy auto jest warte "zachodu". Jakby ktoś mógł go zobaczyć to proszę o info. Wszystkie dane do sprzedawcy podane w linku.
http://allegro.pl/fiat-grande-punto-t-j ... 63900.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- PadrePadre
- klubowicz
- Przebieg: 111000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Cześć,
Gość wystawił autko jeszcze raz - tutaj zaktualizowany link: http://allegro.pl/fiat-grande-punto-t-j ... 23626.html
Wygląda OK, aczkolwiek te punciaki, szczególnie z T-Jetem w wersji SPORT lubią być tyrane przez właścicieli - kwestia jak często i czy w ogóle były wymieniane elementy zawieszenia/skrzynia/sprzęgło. Wygląda na zdjęciach w porządku, szkoda że nie ma więcej zdjęć wnętrza. Jedyne co mnie zastanawia to czy tylna klapa nie była malowana po usunięciu znaczka FIAT'a, zdaje się nawet w wersji SPORT był on montowany, tak samo jak znaczek Punto.
Cena jest bardzo dobra, uszkodzenia boku są... moim zdaniem niewielkie, ale trzeba nimi się zająć przed zimą.
Niech kolega dryndnie i poprosi o VIN i datę 1 rejestracji co by można było historię auta choć pobieżnie sprawdzić. Poprosiłbym też o dokładne zdjęcie fotela kierowcy... albo mi się zdaje albo od wsiadania się przeciera na szwie (przy takim przebiegu ?)
Jeśli się podoba - to ja bym podjechał na miejscu kolegi... nie wygląda na trupa a jesli papiery/przebieg są OK to jest to dobra opcja.
Może znajdę czas przed weekendem to podjadę go obejrzeć, nie mam niestety miernika lakieru...
Gość wystawił autko jeszcze raz - tutaj zaktualizowany link: http://allegro.pl/fiat-grande-punto-t-j ... 23626.html
Wygląda OK, aczkolwiek te punciaki, szczególnie z T-Jetem w wersji SPORT lubią być tyrane przez właścicieli - kwestia jak często i czy w ogóle były wymieniane elementy zawieszenia/skrzynia/sprzęgło. Wygląda na zdjęciach w porządku, szkoda że nie ma więcej zdjęć wnętrza. Jedyne co mnie zastanawia to czy tylna klapa nie była malowana po usunięciu znaczka FIAT'a, zdaje się nawet w wersji SPORT był on montowany, tak samo jak znaczek Punto.
Cena jest bardzo dobra, uszkodzenia boku są... moim zdaniem niewielkie, ale trzeba nimi się zająć przed zimą.
Niech kolega dryndnie i poprosi o VIN i datę 1 rejestracji co by można było historię auta choć pobieżnie sprawdzić. Poprosiłbym też o dokładne zdjęcie fotela kierowcy... albo mi się zdaje albo od wsiadania się przeciera na szwie (przy takim przebiegu ?)
Jeśli się podoba - to ja bym podjechał na miejscu kolegi... nie wygląda na trupa a jesli papiery/przebieg są OK to jest to dobra opcja.
Może znajdę czas przed weekendem to podjadę go obejrzeć, nie mam niestety miernika lakieru...
X-Wing Rebel Scum --> W:30 / L:14 / D:3
- krakus02
- klubowicz
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
udało się ustalić, że jest to drugi właściciel, który kupił to autko z rozbitym tyłem (podobno "zaparkował" w nim motocykl...). Podczas naprawy bagażnika usunięto znaczek. Z przodu wymieniony grill na taki bez miejsca na znaczek. Malowane lusterka. Auto do obejrzenia w dzielnicy Bałuty.PadrePadre pisze:... Jedyne co mnie zastanawia to czy tylna klapa nie była malowana po usunięciu znaczka FIAT'a, zdaje się nawet w wersji SPORT był on montowany, tak samo jak znaczek Punto...
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- PadrePadre
- klubowicz
- Przebieg: 111000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Podziękował: 2 razy
Czy motocykl czy TIR - tego nie ustalisz... Moim zdaniem jeśli samochód był uderzony z tyłu i malowany (zderzak też nie jest idealnie spasowany), przetarty z boku.... no nie wiem czy bym się decydował. Akurat punciaków można dużo znaleźć, w świetnym stanie i w rozsądnej kasie.krakus02 pisze:udało się ustalić, że jest to drugi właściciel, który kupił to autko z rozbitym tyłem (podobno "zaparkował" w nim motocykl...). Podczas naprawy bagażnika usunięto znaczek. Z przodu wymieniony grill na taki bez miejsca na znaczek. Malowane lusterka. Auto do obejrzenia w dzielnicy Bałuty.PadrePadre pisze:... Jedyne co mnie zastanawia to czy tylna klapa nie była malowana po usunięciu znaczka FIAT'a, zdaje się nawet w wersji SPORT był on montowany, tak samo jak znaczek Punto...
Czasem ludzie mają zdjęcia uszkodzeń - może podeśle gość fotkę z tego jak auto wyglądało po uderzeniu.
X-Wing Rebel Scum --> W:30 / L:14 / D:3
-
- klubowicz
- Silnik: 1,4
- Rocznik: 2011
- Podziękował: 11 razy
http://olx.pl/oferta/fiat-linea-CID5-ID ... 9dc0c542cf
prawie nowa jeśli ma ten przebieg
prawie nowa jeśli ma ten przebieg