BORKI 2010 - kilka fotek z niedzielnego poranka

Spoty, zloty, spotkania zdjęcia relacje.
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Przebieg: 98000
Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
Rocznik: 2010
Podziękował: 346 razy
Otrzymał podziękowań: 965 razy
Kontakt:

Post autor: mwas »

A ja mówię, że i mireks super gośc (pomimo że z Warszawy :lacha ), i Jery super gość (pomimo że z Zabrza) a i cała reszta jest na prawdę super (pomimo tego że są, skąd są :lacha ) Gorące pozdrowienia z nad chłodnego morza, a tym którzy nie byli na zlocie mówię jeszcze raz: A ŻAŁUJCIE ! :luzak
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
will
Moderator
Moderator
Przebieg: 120000
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Podziękował: 127 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy

Post autor: will »

mwas dzięki wielkie za super foty pozdrawiamy :luzak
LINEA 1.4 8V DYNAMIC
Astra K 1.4
Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Przebieg: 7000
Silnik: 2.0 HYBRID
Rocznik: 2022
Podziękował: 553 razy
Otrzymał podziękowań: 445 razy
Kontakt:

Post autor: ślimak »

A gdzieś ktoś ma żal do mireks-a o coś. Bo się gubię ?? Nie możecie tego przeboleć,że kolega nie ma wlewu paliwa ?? :zlośnik :zlośnik :zlośnik
Toyota sie je..e !!
Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Przebieg: 7000
Silnik: 2.0 HYBRID
Rocznik: 2022
Podziękował: 553 razy
Otrzymał podziękowań: 445 razy
Kontakt:

Post autor: ślimak »

No i jeszcze jedno FALA MEKSYKAŃSKA migaczami po prostu tylko u nas. :zlośnik :zlośnik
Toyota sie je..e !!
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Przebieg: 131000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Podziękował: 287 razy
Otrzymał podziękowań: 304 razy

Post autor: Tomek »

mwas, wielki szacun dla Ciebie.
Żona przy nadziei a Ty darłeś przez pół Polski na zlot.
Naprawdę przemiło było Cię poznać.
Mam nadzieję że na następnym zlocie znów się spotkamy.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Przebieg: 98000
Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
Podziękował: 346 razy
Otrzymał podziękowań: 965 razy
Kontakt:

Post autor: mwas »

ślimak, no akurat o to możemy mieć do niego żal, a może nie żal tylko zazdrość ! :) A kolega mireks, tak jak pisałem wcześniej, jest na prawdę super sympatycznym kumplem i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę mógł z nim przechylić buteleczkę piwka dewagując o serwisach ASO i innych tego typu rzeczach :) Żeby nie było ślimak, Ty też jesteś super gościu tak jak i inni, których miałem przyjemność poznać osobiście na zlocie :luzak Czekam jeszcze na resztę zdjęć od pozostałych uczestników (ale nie poganiam oczywiście :ink )
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
Awatar użytkownika
mireks
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 159000
Silnik: 2.0 Multijet
Rocznik: 2012
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy
Kontakt:

Post autor: mireks »

mwas pisze:ślimak, no akurat o to możemy mieć do niego żal, a może nie żal tylko zazdrość ! :) A kolega mireks, tak jak pisałem wcześniej, jest na prawdę super sympatycznym kumplem i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę mógł z nim przechylić buteleczkę piwka dewagując o serwisach ASO i innych tego typu rzeczach :) Żeby nie było ślimak, Ty też jesteś super gościu tak jak i inni, których miałem przyjemność poznać osobiście na zlocie :luzak Czekam jeszcze na resztę zdjęć od pozostałych uczestników (ale nie poganiam oczywiście :ink )
mwas
Napiszę krótko. Dla mnie byłeś niekwestionowanym liderem zlotu, bo kilometrów nakręciłeś co nie miara. Taki przelocik w nieznane w jeden weekend to naprawdę coś! Wiem co mówię, bo zaledwie 3 tygodnie wcześniej wykręciłem trasę do Wolsztyna na Paradę Parowozów i sam nie wiem po co taki maraton na 800 km, ale coś człowieka gna :) Dyskusji było co nie miara i powtórka musi być :)

Prezes Ślimak stanął na wysokości zadania czego nawet nie ośmielaliśmy się oceniać. Ale trzeba to powiedzieć wprost - wszystko było zapięte na ostatni guzik. Opiekował się nami jak dziećmi. Obiad był rewelacyjny, ognisko paliło się do drugiej nad ranem aż padliśmy i wcale nie szkodzi, że pająki tupały w pokojach, a na ścianie w łazience żył Obcy. Było gites :) Wyśmienite śniadanko w towarzystwie rodziny KK25 przy stoliku no i żal, że już południe i czas na wyjazd.

Oprawa fotograficzna na wysokim poziomie, a gadżeciki [will] do tej pory jeżdżą na tylnym siedzeniu do wklejenia tu i tam w samochodzie i na koszulkach.

Pozostali Koledzy dopisali i nie ma sensu wymieniać każdego z osobna, bo przez przypadek można kogoś pominąć. Atmosferka przerosła moje najśmielsze oczekiwania :)

Na następny zlocik zamówimy małą cysternę benzynki. Będzie palenie gum na trawie :), ale w pierwszej kolejności zatankujemy do dodatkowych zbiorników covala :)
Jery
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 163000
Silnik: 1.3 IMA
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 35 razy

Post autor: Jery »

mireks pisze:3 tygodnie wcześniej wykręciłem trasę do Wolsztyna na Paradę Parowozów
Dobrze mieć jakiegoś bzika. Najważniejsze by się wyrwać z domu i spotkać z przyjaciółmi. Miejsce nie jest aż tak ważne. Bo 2 spotkaniach i poznaniu klubowiczów mogę powiedzieć w ciemno, że każda kolejna impreza będzie udana. Z Wami wszędzie ...

[ Dodano: |11 Sie 2010|, o 13:20 ]
Moderatora will-a proszę o zamknięcie tematu
Henia ;-) red milano
ODPOWIEDZ