Zamiana orginalnego radia MP3

Gra muzyka
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Przebieg: 98000
Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
Rocznik: 2010
Podziękował: 346 razy
Otrzymał podziękowań: 965 razy
Kontakt:

Re: Zamiana orginalnego radia MP3

Post autor: mwas »

Aktualizacje firmware do Blue&Me z tego co wiem, to co jakiś czas się pojawiają i można zrobić update do najnowszej, dostępnej wersji. Nie wiem jak często się one pojawiają i kiedy była ostatnia, ale upgrade można zrobić.
SMSów nie czyta bo masz nowszy telefon, którego już "w pełni" system nie obsługuje, być może aktualizacja firmware by pomogła, tego nie wiem.
Odnośnie odtwarzania muzyki przez BT to chyba jest taka możliwość :pomysli ale głowy sobie obciąć nie dam - sam tego nie posiadam a nawet jakbym posiadał, to i tak bym z tego nie korzystał, bo uważam to jako marne i niewygodne źródło dźwięku :ink
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
marek_gh
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 177100
Silnik: 1,4 8V
Rocznik: 2007
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 9 razy

Post autor: marek_gh »

Właśnie o to chodzi , że pliki mam, tylko ciągle przy próbie aktualizacji mam błąd, próbowałem wszystkiego ,łącznie z serwisantem - porażka , prawie uszkodził mi komputer...
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Przebieg: 98000
Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
Rocznik: 2010
Podziękował: 346 razy
Otrzymał podziękowań: 965 razy
Kontakt:

Post autor: mwas »

Niestety w updacie nie pomogę - nie posiadam Blue&Me więc nie mam z tym żadnego doświadczenia, musiałbym się dobrać do tego, ale może koledzy, którzy już to robili coś podpowiedzą ? Może zmiana nośnika (pendrive'a) ? Może kwestia zmiany formatu plików ? Co się dokładnie dzieje przy próbie aktualizacji ?
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
ODPOWIEDZ