Dla mnie ten wynik też jest niesamowity , ja na A4 miałem przy prędkości 130km/h średnią 8,0l po przejechaniu ponad 250 km odcinek Katowice Legnica. Starałem się jechać jednostajnym tempem. Jeśli tak spala to gratulacje
Jak na benzynke to wspanialy wynik.Ja jestem zbyt nerwowy zawsze nawet jak jade spokojnie tjetem wstepuje we mnie diabel i nie wytrzymuje i cisne zwazywszy ze trasa Szczecin -Gorzow jest naszpikowana Tirami,ale nie ma sie co oszukiwac my z naszymi tjetami mamy kopa ale w spalaniu multijety nas powalaja zeby tak moja benzynka palila tyle ile ropniak bylo by super ale to mazenia scietej glowy zwlaszcza ze nie toleruje instalacji gazowych w zadnej konfiguracji.
Zobaczymy jak będzie wyglądać spalanie podczas jazdy na zlot. Będziemy jechać kolumną w mniej więcej podobnym tempie. Pamiętajcie żeby liczniki skasować.
Rajdowiec -tylko uwazajcie bo podczas ostatniej jazdy w kolumnie w drodze na zlot trafilismy na smietnik ktory trzasnal nam foty,spodziewam sie ze niebawem dowiemy sie na kogo padlo,takze uwazajcie wzglednie usmiechajcie sie zeby wyszlo cool zdjecie