rs8 pisze:Czwartek wymiana opon na zimowe, dzis wymiana na aku 52ah varty bo 7letni oryginał już zaczoł nie domagać ;)

Teraz jeżdzę na tym cudzie ......na razie 4,5 roku i jest

rs8 pisze:Czwartek wymiana opon na zimowe, dzis wymiana na aku 52ah varty bo 7letni oryginał już zaczoł nie domagać ;)
Każdy pewnie coś innego. Ja mam tak, że silnik pełną temperaturę osiąga po przejechaniu około 10 km. Dzisiaj musiałem wyjechać do Sulechowa /ok. 22 km/ i wewnątrz pojazdu nie osiągnąłem ustawionej na klimatroniku temperatury 21˚C. W drodze powrotnej /po 2 godz./ już takFiacik pisze:Co rozumiecie przez ZŁE GRZANIE ? Ja mam diesla
TTTMsmak56 pisze:Każdy pewnie coś innego. Ja mam tak, że silnik pełną temperaturę osiąga po przejechaniu około 10 km. Dzisiaj musiałem wyjechać do Sulechowa /ok. 22 km/ i wewnątrz pojazdu nie osiągnąłem ustawionej na klimatroniku temperatury 21˚C. W drodze powrotnej /po 2 godz./ już takFiacik pisze:Co rozumiecie przez ZŁE GRZANIE ? Ja mam diesla. Na zewnątrz -3˚C
Wiem. Wiele razy temat był wałkowany, włącznie z wymianą termostatu; http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... termostatu" onclick="window.open(this.href);return false;"marcin24 pisze: TTTM
Climatronic to automatyczny sposób utrzymywania stałej temperatury w pojeździe, bez ingerencji kierowcy. Ogranicza się tylko do ustawienia na wyświetlaczu żądanej temperatury.Fiacik pisze:Ja klimę zimą puszczam tylko od czasu do czasu aby się przesmarowała i ewentualnie jak szyby za bardzo parują.