Nie mów głośno bo jeszcze Cie posłuchawill pisze:Aixen auto wymień nie głośniki

Szanowni Koledzy gdyby któryś z kolegów był czegoś pewien to proszę o info, chociaż jak widzę wszyscy tutaj jeszcze raczkujemy...Tomek pisze:Wydaje mi się że trzeba by zakupić dystanse do głośników od Grande Punto a średnica głośnika to 165mm.
Podkreślam "wydaje mi się" bo sam jeszcze nie zmieniałem ale powinno pasować.
w sumie masz rację wyślij mi proszę na PW swój nr tel i sie spikniemy moze w weekendzik...helletic pisze:BoomirPL mieszkasz osiedle obok mnietrzeba się w końcu spiknąć na browarka, obejrzysz jak u mnie wygląda audio i pokażę Ci na żywo, jakie dystanse najlepiej założyć i po sprawie
Witam,BoomirPL pisze:Szanowni Koledzy gdyby któryś z kolegów był czegoś pewien to proszę o info, chociaż jak widzę wszyscy tutaj jeszcze raczkujemy...Tomek pisze:Wydaje mi się że trzeba by zakupić dystanse do głośników od Grande Punto a średnica głośnika to 165mm.
Podkreślam "wydaje mi się" bo sam jeszcze nie zmieniałem ale powinno pasować.
Bo tyle kosztuje profesjonalny moduł sterujący do wielu modeli samochodów, działający po CAN'ie. Mam taki założony u siebie, programuje się go pod konkretny model samochodu i działaemmer pisze:do linei jak na razie nie ma adapterów żeby było sterowanie kierownicy z niefabrycznym radiem. aktualna cena przeróbki w warsztacie car-audio 500 zł!!!!