Dziękuję też koledze mwas-owi za to, że mogłem ozdobić linkę ramkami z logo forum. Doceniam, że nie odesłał mnie do punktu 16 regulaminu i myślę, że za to należy mu się duże

Pewnie jakaś stłuczka. Fajnie wiedzieć, że na podkarpaciu ktoś jeszcze ma internet i LineeTomek pisze: A czemu taka różnorodność kolorystyczna na przednich atrapach?
Nie wiem dlaczego te atrapy się różnią. Na zderzaku tuż pod czarną atrapą jest maleńka ryska i być może, że poprzedni właściciel miał jakąś niemiłą przygodę. Nie zdyskwalifikowało to jednak samochodu i nie zniechęciło mnie przed jego kupnem. Wiadomo 5 lat użytkowania swoje ślady musiało zostawić. Ważne żeby były minimalne. A różnica w tych atrapach nawet dodaje Lince uroku, przynajmniej według mnie.Tomek pisze: A czemu taka różnorodność kolorystyczna na przednich atrapach?
[/quote]Tomek pisze:
Wersja najuboższa czyli co...Fresh bez niczego(?)
W tym przypadku nie dodaje uroku. Jak pomalujesz dół na czarno to wtedy takwojtala pisze:Nie wiem dlaczego te atrapy się różnią. Na zderzaku tuż pod czarną atrapą jest maleńka ryska i być może, że poprzedni właściciel miał jakąś niemiłą przygodę. Nie zdyskwalifikowało to jednak samochodu i nie zniechęciło mnie przed jego kupnem. Wiadomo 5 lat użytkowania swoje ślady musiało zostawić. Ważne żeby były minimalne. A różnica w tych atrapach nawet dodaje Lince uroku, przynajmniej według mnie.Tomek pisze: A czemu taka różnorodność kolorystyczna na przednich atrapach?
Dużo jeździsz autem(?) Jeździłeś kiedyś w ogóle z klimatyzacją(?) Wybacz, ale ja bym wolał, aby nowsze auta (biorąc pod uwagę ich mniejszą trwałość) przynajmniej wynagradzały czas kiedy da się nimi jeździć bajerami (czyt. klima itd)wojtala pisze:Dokładnie wersja Fresh. Szukałem samochodu bez zbędnych (przynajmniej dla mnie) bajerów. No cóż gdyby nie było takich jak ja, takie samochody jak ten stały by do zezłomowania w salonach.Tomek pisze:
Wersja najuboższa czyli co...Fresh bez niczego(?)