Nie rzucę kamieniem.leszek1234 pisze: Kto jest bez winy (tzn. nie złamał przepisów i zdrowego rozsądku ani raz, a n i r a z |) niech rzuci kamień...
Linkownia
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Re: Linkownia
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: kijanka :)
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Nie wiem czy są w ciemnej d... rano po 6 oglądałem tvn24 i już policja posługiwała się jego danymi jak potencjalnego kierowcy auta ( a tu z wczoraj z 13 godziny artykuł http://www.tvn24.pl/robert-n-nie-odpowi ... 407,s.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) .emmer pisze:policja działa niesamowicie. na necie juz wszyscy wiedza co i jak a oni w ciemnej d... sam gostek wrzucił kolejny filmik i robi sobie jaja z policjji. tym razem pomyka nissanem gtr (mniam)
A co do podziwiania jak dla mnie to totalny bez-mózg

- bucu74
- klubowicz
- Przebieg: 90000
- Silnik: 1.4 8V + LPG
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
Można zrozumieć, jak groźna jest komórka w aucie.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Onlinesmak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
Komentarz do art. pt. "Czy małe silniki mają ekonomiczny sens?" na WP. Ktoś od nas?
"~klikklak1 godzinę i 31 minut temu
mam fiata linea od 6 lat, przejechane 170 tyś z silnikiem 1,4 TJET. Generalnie nie bardzo dbam o to autko (rozrząd wymieniony nie po 60 a po 75 tyś, zdarzyło mi się przez 2 lata oleju nie zmieniać). Auto idealne i bezproblemowe i ten wspaniały silniczek 120 koni jak do tej pory nic się z nim nie dzieje, zawieszenie również, nic nie robiłem. 170 tyś po polskich drogach to dużo więcej niż robią po sprowadzeniu z niemiec inne auta. Co do spalania to jest na poziomie jaki przewiduje producent (ani rewelacyjnie ani zbyt dużo). Jedynym mankamentem małolitrażowych turbo jest wzrost spalania przy dużych prędkościach (powyżej 140 km/h) oraz przy pełnym załadowaniu samochodu. Dlatego auta te nie nadają się dla lubiących szaleć po autostradach czy dla ludzi, którzy często jadą z pełnym załadowaniem. Dla mnie jest to rozwiązanie idealne. Jeśli nie wymaga się od samochodu zbyt wiele (jazda do 120-140 km/h) i jeździ się jak przeciętny Kowalski 60-70% w mieście 10-15 km do pracy codziennie, kilka wyjazdów w roku na dłuższe trasy to jest to autko idealne. Odwdzięcza się na trasie właśnie turbinką która pozwala mi baardzo dynamicznie wyprzedzać np TIRY a w mieście ruszać ze świateł. Jak się będzie dalej sprawować nie wiem czas pokarze. Co do silnika TSI to słyszałem że są awaryjne ale niech się wypowie osoba która użytkuje taki silnik. Po prostu myślę że autor tego artykułu kupił sobie takie autko i miał problem więc frustrację wyładował pisząc artykuł."

"~klikklak1 godzinę i 31 minut temu
mam fiata linea od 6 lat, przejechane 170 tyś z silnikiem 1,4 TJET. Generalnie nie bardzo dbam o to autko (rozrząd wymieniony nie po 60 a po 75 tyś, zdarzyło mi się przez 2 lata oleju nie zmieniać). Auto idealne i bezproblemowe i ten wspaniały silniczek 120 koni jak do tej pory nic się z nim nie dzieje, zawieszenie również, nic nie robiłem. 170 tyś po polskich drogach to dużo więcej niż robią po sprowadzeniu z niemiec inne auta. Co do spalania to jest na poziomie jaki przewiduje producent (ani rewelacyjnie ani zbyt dużo). Jedynym mankamentem małolitrażowych turbo jest wzrost spalania przy dużych prędkościach (powyżej 140 km/h) oraz przy pełnym załadowaniu samochodu. Dlatego auta te nie nadają się dla lubiących szaleć po autostradach czy dla ludzi, którzy często jadą z pełnym załadowaniem. Dla mnie jest to rozwiązanie idealne. Jeśli nie wymaga się od samochodu zbyt wiele (jazda do 120-140 km/h) i jeździ się jak przeciętny Kowalski 60-70% w mieście 10-15 km do pracy codziennie, kilka wyjazdów w roku na dłuższe trasy to jest to autko idealne. Odwdzięcza się na trasie właśnie turbinką która pozwala mi baardzo dynamicznie wyprzedzać np TIRY a w mieście ruszać ze świateł. Jak się będzie dalej sprawować nie wiem czas pokarze. Co do silnika TSI to słyszałem że są awaryjne ale niech się wypowie osoba która użytkuje taki silnik. Po prostu myślę że autor tego artykułu kupił sobie takie autko i miał problem więc frustrację wyładował pisząc artykuł."
smak56
* * * *

* * * *
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- adamson
- klubowicz
- Przebieg: 41000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 267 razy
- Otrzymał podziękowań: 158 razy
Cóż to ??? Czyżby następca GP ?
Wysłane z SONY Xperia J
Wysłane z SONY Xperia J
FIAT TIPO HB Lounge 1.4 T-jet 120 KM
- mpsfc
- klubowicz
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
Wczoraj na TVP kultura pierwszy raz zobaczyłem "Miasto ślepców". Dobry film a w pierwszych minutach fiat linea rządzi
http://www.cda.pl/video/114355cf/Miasto-slepcow" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.cda.pl/video/114355cf/Miasto-slepcow" onclick="window.open(this.href);return false;
Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie 

- Sebek
- klubowicz
- Przebieg: 100
- Silnik: 1.0 Turbo
- Rocznik: 2023
- Podziękował: 167 razy
- Otrzymał podziękowań: 107 razy
Bo Fiat jest sponsorem filmu! Lista sponsorów jest wyświetlana na samym początku filmu, gdy zmieniają się kolory świateł 

FSO 1500, SKODA FAVORIT lpg BRC, FIAT SIENA lpg BRC, RENAULT CLIO II dCi, FIAT LINEA lpg TARTARINI, RENAULT CLIO V, SKODA KAMIQ