* cenzura

Czy macie jakiś sposób/patent ( bez wizyty u lakiernika ) aby naprawić piękny lakier na mojej lince ?
ps. a nie słuchałem jak mówiono " przez te woskowanie to aż się prosisz ... "

Wymian drzwiemmer pisze:![]()
daj fotę. nieraz można trafić aukcję z drzwiami w danym kolorze. jak kiedyś patrzyłem to koszt był porównywalny z lakierowaniem całego elementu
Ten wideo rejestrator musiałbym mieć 360 stopni obiektyw - co mu da kamera na przedniej szybie jak ktoś podejdzie od tyłu i bok zarysuje. Są systemy 2 kamerowe ale to już są wydatki.szydel pisze:Debile!Mi moją line też ktos zarysował na tylnym błotniku ale na szczęście lekko i tak bardzo nie widac, ale też rozglądałem się czy w pobliżu niema kamer bo akcja działa się pod sklepem ale nie stety.
daniczer jak boisz się że idioci mogą to zrobic jeszcze raz to może zainwestuj w wideo rejestrator i zostawiaj włączony jak zostawiasz samochód
Mam tak od 13 lat. Nawet odpowiednie towarzystwo dobrało się obok.Tomek pisze:Parking strzeżony to dobra inwestycja![]()
Zawsze masz miejsce, zawsze te same auta obok, i śpi się spokojniej.
Dzisiaj byłem w mieszalni farb i lakierów. Dobiorą mi odpowiedni kolorek zaaplikują w buteleczkę z igiełką . Spróbuje wypełnić na małym kawałku ( jak by się udało to spróbuje później na całości rysę ) a potem lekko spolerować zobaczymy co wyjdzie .emmer pisze:![]()
daj fotę.