Tak.emmer pisze:no i gratuluje spotkania. czas wziąść się za ogólnopolski
Gratulacje.
Tak.emmer pisze:no i gratuluje spotkania. czas wziąść się za ogólnopolski
Zwłaszcza moje po przebudzeniu były "niezapomniane"mwas pisze:Wrażenia: pomimo "zainstalowania" pewnej ilości "czujników" - niezapomniane
Wspomnienia: BEZCENNE
Schowek jeszcze nigdy nie był tak dobrze domknięty jak po Macieja regulacjimwas pisze:Przy okazji wykonane pewne czynności pielęgnacyjno/regulacyjne w obydwu bolidach uczestników
Nie tylko Tymwas pisze:Mam nadzieję na więcej takich spotkań !![]()
![]()
No sami byliśmy w szoku, bo właściwie całą drogę towarzyszyła nam dobra pogoda, a na dodatek Maciej stwierdził, że jak przyjechaliśmy, to zrobiło się ładnieślimak pisze:Widzę, że oprócz atmosfery pogoda dopisała - gratulacje. Na południu - niestety "kraina deszczowców" :(
I ta różnica z wczoraj: U Maćka +3 w trakcie rozmowy telefonicznej, a u mnie +14mwas pisze:Na północy z kolei kraina wiaterku i niezbyt wysokiej temperatury... w nocy spadło do +1Więc wielkopolska zabrała pogodę ze sobą
Nie tylko Tobie...my wyjeżdżaliśmy z Banina jakoś tak w ciszy, a nasiadówa u mnie na Lecha bez gawędy o Linie, to nie to samomwas pisze:Oby częściej takie spotkania![]()
![]()
Jakoś tak smutno mi się zrobiło, jak widziałem oddalające się tylne światła Twojej Linki
Więc teraz oby do zlotu !
przez co Maciej przegrał browara, bo był pewny, że nie ma majonezumwas pisze:u mnie kompleksowo wyczyszczone odmy i przepustnica