No to mamy wielokrotne potwierdzenie i jasność - co trzeba zrobićTomek pisze:Kluczyk mi zniknąłsmak56 pisze:Tomek wg Kuzyna... tak się stanie. Napisz jak wypraktykujesz.

No to mamy wielokrotne potwierdzenie i jasność - co trzeba zrobićTomek pisze:Kluczyk mi zniknąłsmak56 pisze:Tomek wg Kuzyna... tak się stanie. Napisz jak wypraktykujesz.
Wczoraj podłączyłem akumulator do prostownika poza samochodem w celu doładowania go, po ponownym podłączeniu ku mojemu zdziwieniu kluczyk już się nie zaświeciłsmak56 pisze:No to mamy wielokrotne potwierdzenie i jasność - co trzeba zrobićTomek pisze:Kluczyk mi zniknąłsmak56 pisze:Tomek wg Kuzyna... tak się stanie. Napisz jak wypraktykujesz.
Sprawdzę Twoje spostrzeżenie. Dzisiaj mi wyskoczył kluczyk. ZrobiłemAKI pisze: miałem przejechanie 798km od momentu wyświetlenia kluczyka serwisu, ciekawe czy
przerwa 8 godzinna w dostawie prądu do kompa Linei skasowała komunikat serwisowy, a może to nie musi być 1000km?
Zniknie na bank i nigdy się już nie pojawi. Stan serwisu 0.am4tor pisze: ale skoro mowicie, ze po 1k km, samo zniknie to ... dzieki ! ;)