Ma ktoś doświadczenia z Compensą, jak u nich wygląda likwidacja szkody z AC ? Dziś "odkryłem"

na lewych przednich drzwiach spore wgniecenie na wysokości przetłoczenia pod klamką i pionowe zarysowania, zdarty lakier, pionowo w dół pod tym wgnieceniem

,dość paskudnie to wygląda, o mało szlag mnie nie trafił

. Oczywiście sprawca nieznany ! Patrzyłem już na stronie Compensy jakie mają warsztaty, ale żaden mi bliżej nieznany, a chciałbym szkodę naprawić w jakimś ASO,najlepiej bezgotówkowo i najlepiej w Mototechnice Bytom, bo i blisko mam do nich i dość dobrze naprawiają sprawy blacharsko-lakiernicze (na pewno
Binding chwalił). Byłem na stronie Mototechniki Bytom i mają umowy z różnymi firmami, ale akurat nie z Compensą

. Tu cytat ze stronki Mototechniki : "Współpracujemy między innymi z PZU S.A., UNIQA, BENEFIA, GENERALI ,HDI, AVIVA, pozostałe za zgodą do indywidualnych szkód. Współpracując z wiodącymi na rynku Firmami Ubezpieczeniowymi daje Naszym Klientom możliwość szybkiego i komfortowego załatwienia wszelkich formalności związanych z likwidacją szkody komunikacyjnej na miejscu. Dodatkowym atutem jest możliwość bezgotówkowego rozliczenia zleconej nam naprawy. " Jutro tam podjadę i zorientuję się co i jak ?
P.S. W internecie dość niepochlebne opinie ma Compensa

?!