Właściciele wszystkich pięknych kolorów linek. Musimy być niestety wyrozumiali w stosunku do posiadaczy czerwonych wózków.
Kolor czerwony budzi bowiem chyba najwięcej emocji. Kiedy spróbujemy przywołać swobodne wyobrażenia, może skojarzyć się z krwią, a zatem z energią, żywiołowością, agresją, porywczym działaniem. Jest to barwa, która działa pobudzająco na przysłowiowego byka i w podobny sposób porusza inne żywe stworzenia, zachęcając je do akcji. Symbolicznie zawsze wiąże się z działaniem, ruchem, energią. A zatem czerwień jest bezpośrednio związana ze wszystkimi dynamicznymi przejawami istnienia. Również z agresją.
Nie można pominąć również szczególnej erotycznej wymowy tej barwy. Nie bez powodu kobiety od lat malują usta i paznokcie na czerwono. Nawet nie znając symboliki, podświadomie wiedzą, że samiec najsilniej zareaguje na czerwona bluzkę czy spódnicę. Można też sporadycznie ubrać czerwony kolor w celu dodania sobie witalności i jednocześnie atrakcyjności.
Reasumując, wymowa czerwieni to: rozsadza mnie energia, chcę działać, zauważ mnie i podziel moją pasję, doceń moje możliwości i pozwól mi się zrealizować, przecież mam najpiękniejszą linkę.
Do naszych chłopców z RED GANGU nic nie dotrze. Omamił ich kolor i teraz będą wszystkim wciskać, że RED jest COOL. No i jeszcze mając poparcie PREZESA to już w ogóle bujają w obłokach. Nie są w stanie przyjąć do wiadomości, że są posiadaczami co najwyżej przeciętnego koloru, którego chyba jedyną zaletą jest fakt, że najmniej na nim widać "rudą".