Kylo, trochę prawdy w tym jest, ale parafrazując politykę, to zabrzmiało trochę jak "ja-ja-ko-były zawiedziony" użytkownik Linea 1.4 8v. Na tym Forum to nie przystoi

Ten samochód jeździ, jest tani i prosty w konstrukcji, a dobry gaz można założyć poniżej 2 tys - i do tego jak wygląda !. Po mieście sprawny, w trasie - jeśli nie zależy na siedzeniu komuś na zderzaku żeby za wszelką cenę go "objechać" - też daje radę. Jazda trochę jak melexem, porównywalna do mega popularnego kiedyś Punto 1.1, 1.2 czy kultowego VW SDI - "osiągi" podobne. Potrzeba więcej ? to bierzemy 1.4 T-Jet, albo zupełnie inną markę najlepiej z Bawarii z rzędową 6 cyl. Z wpisów
mlodego wynika, że raczej zwolennikiem driftu nie będzie, tak że do swobodnego przemieszczania z punktu A do punktu B 1.4 8v mu wystarczy. Mi też wystarcza, mimo wrodzonego sceptycyzmu przekonałem się do autka, niedawno zagazowałem i jestem bardzo zadowolony. Wybór nie jest na wieki, sam też nie jestem fanboyem Fiata - następne autko będzie z zupełnie innej stajni...