Czy pech opuści klubowiczów?!?
- BINDING
- klubowicz
- Przebieg: 42000
- Silnik: 1,6 T-GDI
- Rocznik: 2022
- Podziękował: 76 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Re: Czy pech opuści klubowiczów?!?
Lina dzisiaj odebrana - MOTOTECHNIKA BYTOM.
422 wgniecenia - naprawa metodą SMART
Maska dodatkowo malowana - wgniecenia blisko krawędzi spowodowały pęknięcia lakieru.
Auto wygląda idealnie - kolor maski świeży , to odróżnia się od pięcioletniej reszty.
Koszt : 8 060,44 zł. - płaci BENEFIA z AC.
Metoda SMART to jakieś czary !!!
MOTOTECHNIKA BYTOM - POLECAM - OBY SIĘ NIKOMU NIE PRZYDAŁO !!!
422 wgniecenia - naprawa metodą SMART
Maska dodatkowo malowana - wgniecenia blisko krawędzi spowodowały pęknięcia lakieru.
Auto wygląda idealnie - kolor maski świeży , to odróżnia się od pięcioletniej reszty.
Koszt : 8 060,44 zł. - płaci BENEFIA z AC.
Metoda SMART to jakieś czary !!!
MOTOTECHNIKA BYTOM - POLECAM - OBY SIĘ NIKOMU NIE PRZYDAŁO !!!
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- luk006
- klubowicz
- Przebieg: 18972
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Kurcze i spróbuj tu zaoszczędzić kilka zł i nie wykup AC. Jeździsz ostrożnie ale na siły natury nie ma mocnych 

kiedyś Linea 1,4 77 KM ale żona zrobiła tuning optyczny przy wymuszeniu pierwszeństwa. Obecnie rumuńsko-francuski cud technologiczny w osobie Drakuli Lodgy.
- adamson
- klubowicz
- Przebieg: 41000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 267 razy
- Otrzymał podziękowań: 158 razy
Ja akurat z Mototechniką i blacharzem, lakiernikiem mam złe doświadczenia, fakt , było to jakieś 10 lat temu, ale ....BINDING pisze: MOTOTECHNIKA BYTOM - POLECAM - OBY SIĘ NIKOMU NIE PRZYDAŁO !!!
Żle mi spasowali lewe drzwi w Seicento, w ogóle jakieś krzywe wsadzili. Też szkoda z AC likwidowana, jak moja żona nie zauważyła ŻUKA (

Być może coś się zmieniło ?
Natomiast co do innych "działów" Mototechniki Bytom nie mam zastrzeżeń, np. elektryk jest ok.
FIAT TIPO HB Lounge 1.4 T-jet 120 KM
-
- klubowicz
- Przebieg: 101000
- Silnik: 1.4 16V Turbo PB+LPG
- Rocznik: 2009
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Ja mam termin dopiero na 28 sierpnia. Na klapie bagażnika mam pęknięcie lakieru szerokości 1,5 cm ale w Dufale poradzili mi żeby nie malować całej klapy tylko zabezbieczą mi to zaprawką i przeszlifują , ponieważ żadne malowanie nie będzie już tak trwałe jak oryginalny lakier. Miejsce zreszą też mało widoczne bo na górnej części klapy przy szybie.
Proama uszkodzenia wyliczyła na 7800 zł - 359 wgnieceń i listwa tylniej szyby bocznej pasażera do wymiany.
Proama uszkodzenia wyliczyła na 7800 zł - 359 wgnieceń i listwa tylniej szyby bocznej pasażera do wymiany.
e gradobicie u mnie miesiąc temu się okazało że koleś od którego odkupiłem Line sfałszował dokumenty i nie spłaca kredytu, teraz auto mi mogą odebrać a w najlepszym wypadku będę musiał ponownie wyrabiać dokumenty - jeśli oczywiście zdecyduje się do dokończenia spłaty kredytu
- karollino
- klubowicz
- Przebieg: 225000
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 110 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
Pongo pisze:koleś sfałszował dokumenty i nie spłaca kredytu, teraz auto mi mogą odebrać
O bulwa! Ale ziemnak...
NIe do pozazdroszczenia....
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
- sylwek
- klubowicz
- Przebieg: 48000
- Silnik: 1.4 8V + LPG
- Podziękował: 25 razy
- Otrzymał podziękowań: 95 razy
No to tylko współczućPongo pisze:u mnie miesiąc temu się okazało że koleś od którego odkupiłem Line sfałszował dokumenty i nie spłaca kredytu, teraz auto mi mogą odebrać

Wiele tego typu przypadków źle się kończy (finansowo) dla nabywcy, a już widziałem kilka tego typu "wpadek". Ja dla "przezorności" sprawdzam sprzedawcę (wnioski DW-1, DW-2) czy nie figuruje w KRS jako dłużnik, a sam pojazd - czy nie jest przedmiotem zastawu, czy jakiegoś obciążenia bankowego. Wbrew pozorom łatwo to zweryfikować, dostajesz certyfikat, a koszt jest niewielki. Same deklaracje sprzedającego są nic nie warte jeśli na samochodzie ciąży jakiś zastaw (kredyt etc...) Przychodzi komornik i bye bye nowa fura... Pomijam już fakt odpowiedniego "przetrzepania" samochodu pod kątem technicznym, bo to normalka. A kto nie czuje się na siłach - to do dobrej stacji diagnostycznej, czy ASO...
U mnie na szczęście komornika nie ma bo człowiek jest z prokuratury ganiany więc nie czmychnie, i może (licze na to) że zacznie spłacać jak mu czapą zagrożą. Jak nie i auto odbiora to będzie mnie czekać cywilnie się z nim sądzić. Z tego co rozmawiałem z policją to w czasie sprzedaży samochod był jeszcze sprawdzany ale racja pewnie sprawdzenie w rejestrze zastawów by pomogło...
- leszek1234
- klubowicz
- Przebieg: 150000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 339 razy
- Otrzymał podziękowań: 185 razy
A mi wczoraj skasowali auto - starszemu panu zdrętwiała noga i nie mógł zdjąć jej z gazu - rozbił 3 auta w tym moje. Dzisiaj miałem moją Linką jechać do Chorwacji... Jadę, ale innym autem, nie dam się;) Rzeczoznawca umówiony za 2 tygodnie.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy