No nie gadaj !!CrazyKetchup pisze:Ja miałem ją na fakturze jak kupowałem swoją linkę.

No nie gadaj !!CrazyKetchup pisze:Ja miałem ją na fakturze jak kupowałem swoją linkę.
Normalnie była pozycja wyszczególniona ale bez kwoty, do tego widzę np. że pełnowymiarowe koło zapasowe podrożało przez rok z 250 na 350 zł no chyba że to jakiegoś nowego typumwas pisze:No nie gadaj !!CrazyKetchup pisze:Ja miałem ją na fakturze jak kupowałem swoją linkę.
A podasz ile sobie policzyli na fakturze za "tą przyjemność" ?
Normalnie już nie mają za co kasy pobierać...
He he - dobre pytanie. Jak tak dalej pójdzie, to za niedługo powrócą czasy sprzedaży PF 126p, gdzie w katalogu dla topowej wersji elx widniała pozycja "prawe lusterko - standard". :Demmer pisze:i zagłówki z tyłu w standardzie. już by nie robili wiochy. kto to tworzy?
Szerze jak patrzę np. na SEAT Ibiza ST kombii - gdzie obecnie masz benzynę w tej samej cenie i to bez upustu, obecna cena L2 słaba jest .enter pisze:czesi chyba mieli wersję ala'emotion.
ale na wyprzedaży rocznika 2013 będzie gratka
Jeszcze trzeba brać pod uwagę, że 20 szt.poszło na firmy... :(Kuzyn_z_Sosnowca pisze:Sprzedaż L2 wygląda bardzo marnie http://carmarket.com.pl/ranking.php?mar ... Poka%C5%BC" onclick="window.open(this.href);return false;