Powiem Wam, że 1,4 77KM świetnie się sprawdziła ale w miare jedzenia rośnie apetyt. Wkurzała mnie jazda po autostradzie z prędkością 140 km/h, gdzie faktycznie jedzie się 130 wg. GPSa, i pożeranie przez auto 10-11 litrów. Trochę obawiam się 1,6 JTD ze względu na historię z dwumasami, układem wtryskowym, turbosprężarką i chyba już filtrem cząstem stałych ale przy takim przebiegu może warto zaryzykować? Dlatego też 1,3 JTD ze względu na swoją prostszą konstrukcję byłby równie ciekawą propozycją. Co do T-Jeta też biorę go pod uwagę, bo po mieście przy jeździe żony samochód paliłby nieco więcej niż 1,4 77KM, natomiast jeśli chodzi o wyjazd wakacyjny czy jazdę autostradową można pojechać ze 140-150 i wydaje mi się, że paliłby wówczas nieco mniej niż 1,4 77KM.
A do kogo należy to autko jeśli można zapytać?enter pisze:jeśli mogę coś zasugerować: może to auto?
http://allegro.pl/fiat-linea-1-4-t-jet- ... 20184.html" onclick="window.open(this.href);return false;
auto kolegi z forum z pewną historią
Generelnie powiem Wam, że kupić dobre autko używane to nie lada wyzwanie. Oglądałem już kilka samochodów różnych marek w komisach oraz od właścicieli i większość aut, które spełnia moje kryteria to samochody poleasingowe, co spowoduje że raczej nie zdecyduję się na taką opcję. Wiem jak niektóre osoby traktują samochody służbowe i to skutecznie odstrasza mnie od zakupu takowego.
-- 17 kwi 2013, o 08:39 --
Przyznam jeszcze, że ten mi się bardzo podobał http://allegro.pl/sprzedane-sprzedane-s ... 27002.html" onclick="window.open(this.href);return false; ale niestety został sprzedany

- jednostka napędowa słynna z najlepszej wydajności;
- welurowa tapicerka

- inteligentny układ jezdny - tak jak sprzedający

- fotele z pakietem comfort +;
- system multimedialny;
- SYSTEM AUDIO FIAT BOSE sound soround MuSiC !! !! Wysokiej klasy nagłośnienie DOLBY PRO LOGIC!! EXQ + 10 GŁOŚNIKÓW + SOBWOOFER !!
- dwufunkcyjna tylna klapa - czyli posiadająca dwie funkcje - otwieranie i zamykanie bagażnika

- Bluetooth - po kierownicy sądzę, że raczej nie miał Blue& Me;
- LICHT PAKIET !! !!;
- PAKIET CHROM BUISSNES LINE... ;
- WYKONCZENIA METALOWO - POLEROWANE CIEMNE ALU + PALONY KARBON ! !
- MULTIFUNKCYJNA 3 RAMIENNA SKÓRZANA KIEROWNICA !! z możliwością PEŁNEJ Elektrycznej regulacji... !
Z drugiej strony jeśli ktoś kto wypisuje takie głupoty, to chyba trochę robi z siebie idiotę i dlatego może lepiej, że Linka już się sprzedała?