IV Ogólnopolski Zlot LKP
- emmer
- klubowicz
- Przebieg: 32000
- Silnik: 1.5
- Rocznik: 2017
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
IV Ogólnopolski Zlot LKP
a więc chyba przygotowania czas zacząć. w związku z tym iż chyba na koniec maja jest długi weekend i pewnie większość jakoś to zaplanuje to proponuje termin 7-9.06.2013 roku. prosze o zweryfikowanie tego terminu i wypisywanie sugestii.
druga sprawa - miejsce. czy standardowo celujemy w centralna Polskę? ja mam jakis cynk o miejscówkę nad jeziorem zegrzyńskim, także sprawdzę. Sielpia? do roboty Panie i Panowie. szukamy, organizujemy, pędzimy, itd....
druga sprawa - miejsce. czy standardowo celujemy w centralna Polskę? ja mam jakis cynk o miejscówkę nad jeziorem zegrzyńskim, także sprawdzę. Sielpia? do roboty Panie i Panowie. szukamy, organizujemy, pędzimy, itd....
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
Re: IV Ogólnopolski Zlot LKP
W Sielpii już byliśmy - fajnie, tylko dla mnie mimo wszystko ciut daleko i cenowo nie koniecznie adekwatnie do standardu
Zalew Zegrzyński - czemu by nie
Borki - też byłoby fajnie, jakoś jest sentyment do tego miejsca, no i fajny, duży plac z miejscem na ognicho
A może nad morze ? 

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Początek czerwca to dobra data, w zeszłym roku świetnie się sprawdziła.
Co do miejsca to z chęcią sentymentalnie wróciłbym do Borek, ale gdzie by się spot nie odbył, to tam się zjawię
Co do miejsca to z chęcią sentymentalnie wróciłbym do Borek, ale gdzie by się spot nie odbył, to tam się zjawię

- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Ja głosuję na Zalew Zegrzyński i mogę nawet zaoferować się i poszukać jakiś fajnych ofert... Co Wy na to? Nad Zalew to ja na piechotę mogę przyjść hihihi ale szczerze to nie bardzo jest tam nawet co zwiedzić ... chyba, że ktoś chce na windsurfingu popływać lub kajakiem... To już lepiej jechać na te Mazury tam jest przynajmniej co zobaczyć.... lub nad morze
-- 20 lut 2013, o 15:58 --
A co powiecie na SUS Rybitwy koło Piszu?
http://susrybitwy.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest jeziorko, pomost, kawiarnia na wieczorne tańce
, zespół hotelowy lub domki kempingowe, sprzęt pływający, miejsce na ognicho i las....
W koło atrakcje turystyczne...
-- 20 lut 2013, o 15:58 --
A co powiecie na SUS Rybitwy koło Piszu?
http://susrybitwy.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest jeziorko, pomost, kawiarnia na wieczorne tańce

W koło atrakcje turystyczne...
"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
Witam, jestem posiadaczem linea,nigdy nie bylem na takim zlocie, jak mógłbym do was dołaczyc,zapisac sie ? Prosze o info. Adam
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Każdy może zaproponować jakieś ciekawe miejsce na ogólnopolski zlot. Jeśli będzie kilka fajnych lokalizacji zrobimy ankietę. Gdy już ustalimy konkretne miejsce, czas i koszty, to będą zapisy w osobnym temacie. Na razie spokojnie, nic nie przegapisz.
- smak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
Według mapy i jakiegoś kompromisu wychodzi mi rejon jez. Gopło (Kruszwica, Strzelno, Skulsk, Ślesin)?
smak56
* * * *

* * * *
- nieznany15
- klubowicz
- Przebieg: 104000
- Silnik: 1.4
A słyszeliście o tym?
http://wawrzkowizna.com.pl/pl/oferty/of ... pasjonatow" onclick="window.open(this.href);return false;
Mieliśmy tam robić OP ale niestety nam nie wypaliło ogólnie z OP. Ciasno tam z terminami mają.
http://wawrzkowizna.com.pl/pl/oferty/of ... pasjonatow" onclick="window.open(this.href);return false;
Mieliśmy tam robić OP ale niestety nam nie wypaliło ogólnie z OP. Ciasno tam z terminami mają.
Posiadam Fiata Bravo
- mireks
- klubowicz
- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Jedyne co jest potrzebne to ochota udziału i wolny czas. Nie ma ograniczeńAdamek1982 pisze:Witam, jestem posiadaczem linea,nigdy nie bylem na takim zlocie, jak mógłbym do was dołaczyc,zapisac sie ? Prosze o info. Adam

Wystarczy się zadeklarować, wpłacić ustalony niewielki zadatek na ognisko i już jesteś na zlocie

- Szulcik74
- klubowicz
- Przebieg: 100000
- Silnik: 1.4 16V 120KM
- Podziękował: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Ja mogę zaproponować ośrodek ZT Kruszwica nad gopłem w miejscowości Złotowo byłem tam dwa razy
-
- Nowy
- Przebieg: 28000
- Silnik: 1,4
Kotlina kłodzka na wypicie wielu browarów też sie nadaje a o pierdolach kazde miejsce dobre
- mireks
- klubowicz
- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Moja propozycja:
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy Cesarka w Strykowie k. Łodzi
ul. Wczasowa 2
http://www.zumi.pl/,19.60524799999999:5 ... mapie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zalety:
dojazd od północy i od zachodu autostradami /mwas - będziesz zadowolony :-) - ukłon w Twoim kierunku/
dojazd od południowego zachodu - trasą katowicką w kierunek Warszawa, a następnie w Piotrkowie Trybunalskim kierunek Łódź
dojazd od południa i południowego wschodu - przez Kielce, kierunek Piotrków Trybunalski
Ceny
Rodzaj pokoju Zakres cenowy Rodzaj ceny
2 osobowe 80 PLN za pokój
3 osobowe 90 PLN za pokój
domek 75 PLN - 100 PLN za pokój
Do dyspozycji gości:
Wypożyczalnia sprzętu rekreacyjnego, Solarium, Grill, Miejsce na ognisko, Basen, Kort tenisowy
Udogodnienia:
Możliwość zlecenia prania, Możliwość zlecenia prasowania
Na terenie obiektu:
Bar
Dla zmotoryzowanych:
Parking
Atrakcje dla dzieci:
Plac zabaw dla dzieci
Dla biznesu:
Sala konferencyjna
Internet:
Internet
Dodatkowy opis:
45 domków kempingowych
Naszym Gościom oddajemy do dyspozycji 20 ha wspaniałych leśnych terenów, 5-cio ha akweny wodne, basen kąpielowy o wymiarach olimpijskich, tereny do jazdy konnej, turystyki pieszej i rowerowej. Ze swojej strony, gwarantujemy najtańsze wczasy w okolicach Łodzi i niezapomniane chwile, miłą obsługę, pyszną kuchnię, odpoczynek, ciszę i czyste powietrze oraz wiele innych miłych atrakcji.
Ośrodek Wypoczynkowy „Cesarka” położony jest zaledwie 15 km od Łodzi i tylko 1,5 km od Strykowa, na terenach o wysokich walorach krajobrazowych, jakim jest Park Krajobrazowy Wzniesień Łódzkich.W granicach tego parku znajdują się najcenniejsze pod względem przyrodniczym fragmenty Wzniesień Łódzkich o bogatej i urozmaiconej rzeźbie terenu. Liczne źródła, czyste strumienie i rzeki - Bzura, Moszczenica - przecinają przeogromne, kwieciste łąki. Szuwary, torfowiska i wiele rzadkich gatunków roślin porastają nieskażone ludzką ręką wzniesienia. Z najwyższych można podziwiać piękne krajobrazy, unikatowe w skali Polski Środkowej.
Po takich okolicach można spacerować godzinami, a bardziej wytrzymali mogą pokonywać wyznaczone szlaki turystyczno - rowerowe. Zimową porą bez przeszkód można zamienić rower na narciarstw
Portfolio

Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy Cesarka w Strykowie k. Łodzi
ul. Wczasowa 2
http://www.zumi.pl/,19.60524799999999:5 ... mapie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zalety:
dojazd od północy i od zachodu autostradami /mwas - będziesz zadowolony :-) - ukłon w Twoim kierunku/
dojazd od południowego zachodu - trasą katowicką w kierunek Warszawa, a następnie w Piotrkowie Trybunalskim kierunek Łódź
dojazd od południa i południowego wschodu - przez Kielce, kierunek Piotrków Trybunalski
Ceny
Rodzaj pokoju Zakres cenowy Rodzaj ceny
2 osobowe 80 PLN za pokój
3 osobowe 90 PLN za pokój
domek 75 PLN - 100 PLN za pokój
Do dyspozycji gości:
Wypożyczalnia sprzętu rekreacyjnego, Solarium, Grill, Miejsce na ognisko, Basen, Kort tenisowy
Udogodnienia:
Możliwość zlecenia prania, Możliwość zlecenia prasowania
Na terenie obiektu:
Bar
Dla zmotoryzowanych:
Parking
Atrakcje dla dzieci:
Plac zabaw dla dzieci
Dla biznesu:
Sala konferencyjna
Internet:
Internet
Dodatkowy opis:
45 domków kempingowych
Naszym Gościom oddajemy do dyspozycji 20 ha wspaniałych leśnych terenów, 5-cio ha akweny wodne, basen kąpielowy o wymiarach olimpijskich, tereny do jazdy konnej, turystyki pieszej i rowerowej. Ze swojej strony, gwarantujemy najtańsze wczasy w okolicach Łodzi i niezapomniane chwile, miłą obsługę, pyszną kuchnię, odpoczynek, ciszę i czyste powietrze oraz wiele innych miłych atrakcji.
Ośrodek Wypoczynkowy „Cesarka” położony jest zaledwie 15 km od Łodzi i tylko 1,5 km od Strykowa, na terenach o wysokich walorach krajobrazowych, jakim jest Park Krajobrazowy Wzniesień Łódzkich.W granicach tego parku znajdują się najcenniejsze pod względem przyrodniczym fragmenty Wzniesień Łódzkich o bogatej i urozmaiconej rzeźbie terenu. Liczne źródła, czyste strumienie i rzeki - Bzura, Moszczenica - przecinają przeogromne, kwieciste łąki. Szuwary, torfowiska i wiele rzadkich gatunków roślin porastają nieskażone ludzką ręką wzniesienia. Z najwyższych można podziwiać piękne krajobrazy, unikatowe w skali Polski Środkowej.
Po takich okolicach można spacerować godzinami, a bardziej wytrzymali mogą pokonywać wyznaczone szlaki turystyczno - rowerowe. Zimową porą bez przeszkód można zamienić rower na narciarstw
Portfolio

-
- klubowicz
- Przebieg: 163000
- Silnik: 1.3 IMA
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 35 razy
Mireks, fajny wybór.
Uważam, że propozycja warta uwagi. Trzeba czekać na głos Prezesa i głosowanie
o
Uważam, że propozycja warta uwagi. Trzeba czekać na głos Prezesa i głosowanie

Henia ;-) red milano
- mpsfc
- klubowicz
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
W związku z moją absencją na tegorocznym zlocie pozdrawiam wszystkich klubowiczów z przepięknych Kielc gdzie tkwię od poniedziałku 18 lutego do 28 lutego biorąc udział w ćwiczeniu Bagram XIII. Czytam Was i zazdroszczę
http://www.polska-zbrojna.pl/home/artic ... na-starcie" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.polska-zbrojna.pl/home/artic ... na-starcie" onclick="window.open(this.href);return false;
Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie