Will dzięki w imieniu dzieciaków to prawda czasy uczą dzieci mocno stacjonarnego trybu życia. Moi na szczęście lubią ruch a komp tylko w weekendy i też ograniczenie czasowe mają. W tygodniu nie ma kompa chyba że muszą coś do szkoły zrobić. Jakieś trzy lata temu zrezygnowaliśmy z TV i wyszło to wszystkim na dobre .
"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
kupiłem łańcuchy - w związku z tym że biednego nie stac na oszczędzanie kupiłem Łańcuchy śniegowe König T2 Magic 70 (przecena z 406 na 299 zł)
(Opis produktu:T2 MAGIC Łańcuch wyposażony w samonaciągacz, zapewniający komfort łatwego i szybkiego montażu, bez konieczności dociągania łańcucha podczas jazdy. Znakomita przyczepność na lodzie i śniegu Zastosowany wzór diamentowy w ogniwach o przekroju 10 mm zapewniają wysoki komfort jazdy. Łańcuchy wykonane są ze stali manganowej.)
- za tydzień na ferie jednak w nasze góry
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przymarzł mi zamek w tylnych drzwiach i dzisiaj za nic ich nie mogłem zamknąć ale na szczęście suszarka wybawiła mnie z opresji i po pięciu minutach problem z głowy.
Niezła masakra na drogach. Lina cała zlodowacona. Postała trochę przed garażem z ogrzewaniem na max i po kilku minutach zsunąłem z dachu jednolitą tafle lodu, bagażnik to samo. Rano była by w garażu powódź, pod warunkiem że się tam dostanę, bo woda spawa bramę do progu.
Nawaliło śniegu.
Dzisiaj wróciłem do domu po paru dniach w pracy, odstawiałem auto na parking, a tam pan pilnujący prawie płakał...
"Pan wie że odśnieżam dzisiaj już dwunasty raz..."
A śnieg nadal pada
Ja przed chwilą odśnieżyłem wjazd (40metrowy), pada i wiatr zawiewa, wolałem to zrobić dzisiaj niż rano odkopywać. Linka stoi od niedzieli, troszkę sobie odpocznie a w tym tygodniu przyszedł czas na Fabkę żony
Zima, śliska zima efekty już widać ,pocałunek z barierką . Bilans , córka za sterami ciężko wystraszona ( dobrze że tylko tak się skończyło) - w Lince zderzak do lakiernika , lampa do wymiany wyrwane zaczepy ,porysowany klosz, barierka cała.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.