MP3 w Dynamicu ???
- lebki
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Rocznik: 0
MP3 w Dynamicu ???
Witam ! Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić, ale Pan w salonie napomknął coś, że podobno odtwarzacz CD w mojej lince (mimo iż nie dopłacałem 450 zeta za opcję) - powinien czytać mp3.... Jak to jest u was..?
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
-
- klubowicz
- Przebieg: 49000
- Silnik: 1,3 mjt
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Ja mam blaupunkta dlatego tak napisałem.
Z waszych wypowiedzi wiem że są i grundigi.
Nie ma to wielkiego znaczenia ponieważ czytniki sa zawsze jakiejś innej firmy. Nie wiem Lg, samsung.
Nie mam ochoty być beta testerem i radia nie rozłożę.
Dla mnie fabryczny zestaw caraudio jest słaby i nie chodzi mi tu o prametry, bo uważam że muzyki słucha się w domu lub na koncercie, a w samochodzie to tam niech mi coś pogra, ale o braki techniczne.
Bo jeśli nie ma czytnika mp3, to minimum powinno być na panelu lub innym miejscu wyjście AUX i USB.
Z waszych wypowiedzi wiem że są i grundigi.
Nie ma to wielkiego znaczenia ponieważ czytniki sa zawsze jakiejś innej firmy. Nie wiem Lg, samsung.
Nie mam ochoty być beta testerem i radia nie rozłożę.
Dla mnie fabryczny zestaw caraudio jest słaby i nie chodzi mi tu o prametry, bo uważam że muzyki słucha się w domu lub na koncercie, a w samochodzie to tam niech mi coś pogra, ale o braki techniczne.
Bo jeśli nie ma czytnika mp3, to minimum powinno być na panelu lub innym miejscu wyjście AUX i USB.
Tomek
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Używane fabryczne radio z MP3 do Linei kosztuje około 250zł. Zwykłe CD można pogonić za 150zł. Tak więc na upartego można mieć mp3 za 100zł. Wg mnie i tak się opłaca zwłaszcza że konfigurator Fiata podaje że dopłata do radia z mp3 wynosi 400zł, ale tylko na etapie zamawiania nowego samochodu, bo potem cena jest już o wiele wyższa. AUX można sobie podpiąć samemu, trzeba tylko mieć kabelek.