[youtube][/youtube]
Po zaparkowaniu auta chciałem wyłączyć światła. Jak widzicie nie da się ich wyłączyć, dobrze że się wyłączają po wyjęciu kluczyka.
-- 30 lis 2012, o 22:20 --
ręce opadają

Poprawka - aktualna cena to ciut ponad 1300 złmakrys pisze:cena z tempomatem około 1200 zł![]()
makrys, z niecierpliwością czekam na efekty, bo rozważam zaadoptowanie pewnych częsci z tego elementu z wersji od Grande Punto, które bez większego problemu można dorwać na Alledrogomakrys pisze:Stary rozbiorę na części i zobaczę jak to można naprawić.
według mnie szkoda wyłamywać, już tak niewiele dzieli od zdemontowania tego, tylko te trzy zaczepy. Ja muszę wykombinować z ogrzewanym garażem i w tedy na spokojnie się za to zabrać, teraz jest za zimno i plastik jest przez to za bardzo łamliwy. makrys jak wyłamiesz i uda się to naprawić to przez sklejenie kropelką zrobimy większą szkodę ale jeśli czeka wizja zakupy tego ustrojstwa za powyżej 1000 zł.makrys pisze: Mam jeszcze pomysł aby zerwać te zaczepy , naprawić wyłącznik ( jeśli się da ) i skleić to za pomocą kropelki. Co wy na to ?![]()
cichy wpadnij, powalczymycichy pisze:Ja muszę wykombinować z ogrzewanym garażem i w tedy na spokojnie się za to zabrać, teraz jest za zimno i plastik jest przez to za bardzo łamliwy.