Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- karollino
- klubowicz
- Przebieg: 225000
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 110 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
Co do żarówek - u mnie od nowości były H7 Philips +30%. Pierwsza padła po ok 28000 km czyli 1 roku i 5 miesiącach.
Siedzę sobie przed kompem i słyszę, że za oknem pada... Czyli tradycji (prawie) stało się zadość (dziś umyłem auto). Prawie, bo auto wstawiłem do garażu.
Moje szczęscie... No chyba że garaż zaleje :(. He he.
Siedzę sobie przed kompem i słyszę, że za oknem pada... Czyli tradycji (prawie) stało się zadość (dziś umyłem auto). Prawie, bo auto wstawiłem do garażu.
Moje szczęscie... No chyba że garaż zaleje :(. He he.
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
- marcin24
- klubowicz
- Przebieg: 175000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 44 razy
- Otrzymał podziękowań: 46 razy
Dziś wymieniłem łożyska makpersonów. pół dnia się zeszło, najgorzej to było zdemontować wycieraczki. ale nawet poszło nieźle. Lewe było strasznie "wychełane". Wiedziałem że jakość tych łożysk jest kiepska i bałem się, że kupie takie same jak w fabryce zamontowali, ale na szczęście, mój tata pracuje we Fiacie w Tychach w KJ i zaciągnął trochę informacji na ten temat, fabrycznie jakość łożysk została poprawiona od stycznia 2011, także zmieniły się numery części w razie czego mogę podać numery z przed modyfikacji i po.
Pozdrawiam wszystkich
- mpsfc
- klubowicz
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
Nie oglądaj się za siebie bo ci z przodu ktoś przy....eKuzyn_z_Sosnowca pisze:Tymczasem u mnie dolna krawędź lusterka wstecznego przestaje być odblaskowa

A co do żarówek, szczególnie tych lepszych świecących +30% itp.,w szczególności H7 mają to do siebie, że wytrzymują pół czasem rok. Taka ich budowa. Nikt nie mówił, że będzie lekko. No i właśnie aby oszczędzić żarówki zakładamy dzienne.
Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie 

- smak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
Temat łożysk był przerabiany włącznie z numerami pozmianowymi http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic.php?t=139" onclick="window.open(this.href);return false; darcyn str.12marcin24 pisze:także zmieniły się numery części w razie czego mogę podać numery z przed modyfikacji i po.
smak56
* * * *

* * * *