[1.4] Problem z gryzoniem
- halkowsky
- klubowicz
- Przebieg: 8500
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 11 razy
[1.4] Problem z gryzoniem
Witam wszystkich. Mam mały problemik, otóż wczoraj takie małe stworzonko jakim jest mysz, weszło do mojego garażu i narobiło trochę bałaganu pod maską mojego silnika. Moje pytanie brzmi następująco: czy w miejscu w, którym wskazuje strzałka powinno coś być? Może jakaś gumowa zaślepka? Znalazłem tylko szczątki, a wcześniej się temu nie przyglądałem. Czy jeśli tak to zostawię to nic się nie stanie? Co to w ogóle za element silnika? Znalazłem jeszcze jakiś plastikowy element widoczny na drugim zdjęciu, i też zastanawiam się cóż to może być. Bardzo dziękuję z góry za wszelkiego rodzaju odpowiedzi. Dodam jeszcze na koniec, że garaż już został zabezpieczony przed najeźdźcami. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Otomek
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: R6 2,8 184KM
- Rocznik: 1985
- Podziękował: 9 razy
Dokładnie o czym takim pomyślałem patrząc na nowe zdjęcia - "spodobało" się i sobie zaniosła do "skrytki".mwas pisze:Prawdę mówiąc nic mi to nie mówi... w aucie było coś jeszcze pogryzione ? Może to nie jest element samochodu tylko coś z garażu, co "spodobało" się gryzoniowi ?

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2012, 21:04 przez Otomek, łącznie zmieniany 1 raz.
- halkowsky
- klubowicz
- Przebieg: 8500
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 11 razy
Też coś takiego przyszło mi do głowy. Tylko, że garaż jest nowo postawiony i nic oprócz Linei i Seicento w nim nie ma. Często jednak zostawiam otwartą bramę, bo przy takich upałach trzeba czasem przewietrzyć. Być może spryciara chciała urządzić sobie lokum. Tak czy owak nie ma co sobie głowy zawracać.