lub podusię, będzie miękko się zamykaćrafcio082 pisze:Albo folię bąbelkową i pare szmat jezykślimak pisze:To styropian sobie podłóżzlosnik
![]()
![]()

Nie wiem czym różnią się te maty, ale maski chyba miejsce na mocowanie takowej maty mają takie same...kk25 pisze:Ja pytałem o matę, są dwa rodzaje. Jedna do T-Jeta, druga do M-Jeta. Ponoć różnią się kształtem i ceną. Jedna 90 zł druga 110 zł ( plus koszty spinek), ale nie wiem, która droższa. Do naszych 8V producent mat nie przewiduje. Nie wiem, która lepiej będzie pasować ? Ja myślałem kupować, ale chyba temat odpuszczę.
Gość w serwisie nigdy ich nie porównywał, sprawdzał w systemie, że są dwa rodzaje. Możliwe, że do diesla jest grubsza w miejscu, gdzie jest blok silnika albo coś w tym rodzajujay_21 pisze:Nie wiem czym różnią się te maty, ale maski chyba miejsce na mocowanie takowej maty mają takie same...kk25 pisze:Ja pytałem o matę, są dwa rodzaje. Jedna do T-Jeta, druga do M-Jeta. Ponoć różnią się kształtem i ceną. Jedna 90 zł druga 110 zł ( plus koszty spinek), ale nie wiem, która droższa. Do naszych 8V producent mat nie przewiduje. Nie wiem, która lepiej będzie pasować ? Ja myślałem kupować, ale chyba temat odpuszczę.