Dziś widziana
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
To najprawdopodobniej widziałeś kolegę Q http://www.lineaklubpolska.pl/album_pic.php?pic_id=458" onclick="window.open(this.href);return false;helletic pisze:Wczoraj w Poznaniu, między Rondem Kaponiera a Mostem Teatralnym (kierunek "Teatralka", okolice godzin południowych) widziana ciemno niebieska Linka z lepką klubową, naklejoną na fabrycznym napisie LINEA (w sensie tak fajnie wkomponowana) . Lina na poznańskich blachach.
Sympatyk forum :-)
-
- Moderator
- Podziękował: 453 razy
- Otrzymał podziękowań: 329 razy
dokładnie taki kolorekpawe1_c pisze:To najprawdopodobniej widziałeś kolegę Q http://www.lineaklubpolska.pl/album_pic.php?pic_id=458" onclick="window.open(this.href);return false;

- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 55 razy
- Kontakt:
Yhelletic, mój ojciec jeździł autobusami chyba przez całe swoje życie... Lubiłam jak mnie zabierał ze sobą i pozwalał otwierać i zamykać drzwi
jak zrobiłam prawko pozwolił kawałek poprowadzić mi autokar, spodobało mi się bardzo. 

"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 55 razy
- Kontakt:
Otomek, chyba trochę tak
w każdym razie podobno miałam uhahaną japę i wypieki jak wysiadłam. Poazywał mi tacho, jak się hamuje silnikiem i to on nauczył dbać o samochód. Zawsze powtarzał, że jak będę sznować swoje auto to ono mi się odwdzięczy i coś w tym jest.

"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"