w drodze od mwas'a do domu to się stało
Przebieg
-
helletic
-
helletic
- mwas
- Prezes

- Przebieg: 123456
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 350 razy
- Otrzymał podziękowań: 980 razy
- Kontakt:
Oj tam oj tam... cytując pewien polski film: "panie władzo... bo ja po prostu lubię zapier...ać"helletic pisze: to wszystko za karę, że tak gnałeś, a moja gazownia obładowana audio nie mogła Was dogonić !
helletic pisze: Mi by też to umknęło, tylko moja Aśka na A1 zauważyła, że 6 km mi brakuje do fajnego przebiegu
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
-
helletic
Muszę przyznać Tobie racje, jadąc z Gdańska też przygrzałem Linkę na A1, później to już CB w ciągłym użyciu było - krótko: jechałem Twoim stylemmwas pisze:A takna poważnie - jakoś tak fajnie się jechało...
Najlepsze, że ja niby o tym pamiętałem a i tak niedługo bym o tym zapomniałmwas pisze:helletic pisze: Mi by też to umknęło, tylko moja Aśka na A1 zauważyła, że 6 km mi brakuje do fajnego przebiegudla żonki ! Super spostrzegawczość !
- adalbert40
- Nowy

- Przebieg: 150000
- Silnik: 1.3 MJ
- Rocznik: 2007
- adalbert40
- Nowy

- Przebieg: 150000
- Silnik: 1.3 MJ
- Rocznik: 2007
will pisze:adalbert40 zacny przebieg
Mam nadzieję na podwojenie wyniku licznika...
Autko mam od wiosny. Nie żałuję wyboru (choć był bardzo przypadkowy jeżeli chodzi o markę). Pomimo przejechanych kilometrów stan techniczny bez zarzutów. Myślę że jeszcze trochę się tą moją linką pokulam
...interesuje mnie przyszłość, bo tam zamierzam spędzać resztę życia...
- sylwek
- klubowicz

- Przebieg: 48000
- Silnik: 1.4 8V + LPG
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 25 razy
- Otrzymał podziękowań: 95 razy
Na odpalanie do końca roku starczyemmer pisze:Tomek, sporo paliwa wozisz ze sobą
A na poważnie - pełny bak to ponoć skuteczna metoda na unikniecie wody w układzie paliwowym (zapobiega skraplaniu pary wodnej na ściankach pustego zbiornika). No chyba że zatankuje chrzczonego paliwa z dużą zawartością H2O
- emmer
- klubowicz

- Przebieg: 32000
- Silnik: 1.5
- Rocznik: 2017
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
wiem, wiem o tym. tylko ze teraz druga strona medalu. paliwo się "starzeje" - i jak się okazuje to i tak i tak wozimy wodę w zbiornikusylwku pisze:A na poważnie - pełny bak to ponoć skuteczna metoda na unikniecie wody w układzie paliwowym (zapobiega skraplaniu pary wodnej na ściankach pustego zbiornika).