Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- flodzik
- klubowicz
- Przebieg: 55500
- Silnik: 1,4 16v T-jet
- Rocznik: 2008
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Sprawdzałem na allegro gość znowu otworzył sklepikTara78 pisze:Jak możesz to podeślij mi link do kolesia na PW i powiedz czy coś jeszcze do tego muszę dokupić aby był komplet podczas roboty? Takie podświetlenie to super sprawa.

http://allegro.pl/modul-moduly-led-burs ... 94832.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Akurat do tych modułów nic ci nie potrzeba, oprócz inwencji twórczej i cierpliwości

Na dowód podłączyłem je kablem pod akumulator, a to jest efekt.
Sam dokupię zielonego

[ Dodano: |22 Cze 2012|, o 10:51 ]
Muszę to dopisać; uważaj bo niektóre moduły ma z pomieszanymi diodami trzeba czytać bo wszystko ma uczciwie wypisane. W moich białych miały być różnice w odcieniu ale nic nie zauważyłem są OK.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Rafcio
- Moderator
- Przebieg: 130000
- Silnik: 1.4 Turbo 120KM
- Rocznik: 2013
- Podziękował: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 164 razy
Kupiłem w sklepie filterki filtry do liny. Filtr powietrza Filtron, filtr oleju Mann Filter, filtr kabinowy Valeo. Całość po 6 % rabacie (bo z kodami rabatowymi mieli awarie i gość dał mi jeszcze lepszy rabat) i przesyłką podzieloną na pół bo zamawiałem również ojcu do Bravo wyniosła mnie 105zł.
Wymiana we Wrześniu, oczywiście filtr powietrza i kabiny zmienię sobie sam a olej z filtrem i płyn hamulcowy oczywiście u mechanika. Z ASO już rezygnuję
Wymiana we Wrześniu, oczywiście filtr powietrza i kabiny zmienię sobie sam a olej z filtrem i płyn hamulcowy oczywiście u mechanika. Z ASO już rezygnuję

OPEL ZAFIRA TOURER
1.4 Turbo 120KM Benzyna
1.4 Turbo 120KM Benzyna

- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
-
- Moderator
- Podziękował: 453 razy
- Otrzymał podziękowań: 329 razy
że tak pozwolę sobie spuścić parę odnośnie emocji - moja siora pracuje na Shell'u i wypróbowała wszystkie dostępne tam niewidzialne wycieraczki, środki przeciw parowaniu szyb i tak naprawdę nic to nie dawało...mam nadzieję, że u Ciebie da radęKuzyn_z_Sosnowca pisze:Zaaplikowałem na przednią szybę niewidzialną wycieraczkę. Jestem ciekawy efektu, chociaż wolałbym, żeby na razie nie padało.

- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
Traktuję to jako ciekawostkę. Słyszałem różne opinie, więc najlepiej samemu sprawdzić.helletic pisze:że tak pozwolę sobie spuścić parę odnośnie emocji - moja siora pracuje na Shell'u i wypróbowała wszystkie dostępne tam niewidzialne wycieraczki, środki przeciw parowaniu szyb i tak naprawdę nic to nie dawało...mam nadzieję, że u Ciebie da radęKuzyn_z_Sosnowca pisze:Zaaplikowałem na przednią szybę niewidzialną wycieraczkę. Jestem ciekawy efektu, chociaż wolałbym, żeby na razie nie padało.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz