Moja KRESKA
- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Moja KRESKA
Witajcie, dzisiaj chcę Wam przedstawić moją KRESKĘ. Od dzisiaj będziemy razem zwiedzać świat. :D
Do zobaczenia na drodze!!
Do zobaczenia na drodze!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Dzisiaj niewdzięcznica nie chciała z nami pojechać na Mazury :( Wczoraj umyłam, wypucowałam, nawoskowałam no i podwozie też jej umyłam. I teraz moje pytanie do Was - Czy po myciu podwozia (może wcześniej była uszkodzona osłona przegubu i mieliło piach) smar znajdujący się w przegubie mógł zostać wymyty co spowodowało jego uszkodzenie???Kreska jeździ, ale przy niskich obrotach lub jeździe na luzie czy skręcaniu kół coś stuka rytmicznie po lewej stronie pod kierowcą. Jak przyspieszam to efekt jest prawie nie słyszalny
. Czy to może przegub do wymiany?Zawróciliśmy bo nie chciałam żeby jazda jej zaszkodziła i jutro melduję się u mechanika. Ehhhh no jak nie urok to s.....
@ TOMEK znaczki są na felusiach, ale wyobraź sobie że były naklejone na nich jeszcze fabryczne osłonki :D. Są ładne i nie podrapane
Tak mi się dzisiaj odwdzięczyła za te wszystkie wczorajsze pieszczoty :(, ale i tak ją lubię :D

@ TOMEK znaczki są na felusiach, ale wyobraź sobie że były naklejone na nich jeszcze fabryczne osłonki :D. Są ładne i nie podrapane

Tak mi się dzisiaj odwdzięczyła za te wszystkie wczorajsze pieszczoty :(, ale i tak ją lubię :D