Upgrade Linei - Wasze opinie
- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Upgrade Linei - Wasze opinie
Też miałem - ale nie polecam. Przy odkręcaniu z klucza zszedł cały "wzorek" i gdyby nie zapasowy to byłaby niezła d...robi pisze: ŚRUBY ZABEZPIECZAJĄCE NA KOLA 100%
Generalnie to u mnie:
PODSTOPNICA - 100%
DYWANIKI WELUROWE - 100%
MATA GUMOWA BAG. - 100%
I chyba to tyle, przynajmniej na razie:)
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE
- SZAMAN
- klubowicz
- Silnik: 1,4 T-Jet 16v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Do swojej Linki ja mam alu na lato i zimę osobno( zestaw zimowy pozostał mi po poprzedniej lince) i w obu zestawach mam śruby zabezpieczające. jeśli ktoś z was ma takie i mu sie wycierają niech podejdzie gdzieś do frezera to mu pogłębi i wytrzymają ho-ho ,albo dłużej.Mój komplet ma już 10 lat.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
szaman
- Bernardito
- klubowicz
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ale mi nie chodzi o to co na śrubie tylko ten wzorek na kluczu (ta nasadka dokładnie). Po prostu gość odkręcał przy mnie i to co było na kluczu zostało w śrubie i tyle. Na szczęście zapasem jakoś odkręcił - widocznie poprzednio z lekka poluzował.SZAMAN pisze:jeśli ktoś z was ma takie i mu sie wycierają niech podejdzie gdzieś do frezera to mu pogłębi i wytrzymają ho-ho
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE
- stanley750
- klubowicz
- Przebieg: 7000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2011
- Podziękował: 3 razy
Upgrade Linei
Nowa,ale siłownik i chlapacze już zrobiłem-co jeszcze wymyślę ......?. Trochę i straszno i cienko bo GWARANCJA ?
[ Dodano: |18 Mar 2012|, o 12:19 ]
[ Dodano: |18 Mar 2012|, o 12:19 ]
To tylko służy do kręcenia śrubkami i śrubami kół jeśli są poluzowane.Bernardito pisze:Ale mi nie chodzi o to co na śrubie tylko ten wzorek na kluczu (ta nasadka dokładnie). Po prostu gość odkręcał przy mnie i to co było na kluczu zostało w śrubie i tyle. Na szczęście zapasem jakoś odkręcił - widocznie poprzednio z lekka poluzował.SZAMAN pisze:jeśli ktoś z was ma takie i mu sie wycierają niech podejdzie gdzieś do frezera to mu pogłębi i wytrzymają ho-ho