Zima Zima
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Taka ciekawostka z mojego podwórka: http://www.kurierlubelski.pl/artykul/50 ... ,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sympatyk forum :-)
-
- klubowicz
- Przebieg: 61000
- Silnik: 1,4 8v
- Rocznik: 2009
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Może to nie błąd tylko czyszczenie zbiorników.
Przecież w Lublinie przygotowują pozew zbiorowy przeciw dystrybutorom ON, bo bardzo dużo samochodów padło z powodu zamarzniętych filtrów paliwa. Znajoma wymieniała filtr w październiku, a teraz tylko złapał mróz znów musiała wymienić, bo się zatkał.
Przecież w Lublinie przygotowują pozew zbiorowy przeciw dystrybutorom ON, bo bardzo dużo samochodów padło z powodu zamarzniętych filtrów paliwa. Znajoma wymieniała filtr w październiku, a teraz tylko złapał mróz znów musiała wymienić, bo się zatkał.
Octavia 3 1,4 TSI Elegance Brąz Topaz
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
jak nie było zimy, to nie było, ale jak już przyszła to albo mrozi po 20 stopni, albo sypie śniegu tak, że po nocy trudno do swojego auta trafić
p.s. jak widać po poniższych zdjęciach warto parkować na parkingu przykościelnym

p.s. jak widać po poniższych zdjęciach warto parkować na parkingu przykościelnym

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę"