To się zgadza i podobne podejście jest właśnie z tą Benefią, tylko że jak ja mam się wykazać np 60% zniżką na AC ? Po prostu ściemnić, że się taką posiada ?emmer pisze:mwas, może nie powinienem tego pisać, ale co tam. zmień TU, o szkodzie w nowym nic nie mów. znajdź takie które nie wymaga zaświadczenia z poprzedniego TU. jak się dopatrzą to najwyżej dopłacisz różnice.
Z tego co słyszałem po takim oszustwie w razie szkody jak się wyda mogą wypłacić tylko część kwoty za szkodęemmer pisze:zmień TU, o szkodzie w nowym nic nie mów. znajdź takie które nie wymaga zaświadczenia z poprzedniego TU. jak się dopatrzą to najwyżej dopłacisz różnice.
Niezła ta cena, ja płacę już drugi rok koło 1800 zł (OC, AC, NNW)emmer pisze:przedłużyłem polisę w AXA - 1171 zł pełen pakiet, wsi co możliwe.
mwas, może nie powinienem tego pisać, ale co tam. zmień TU, o szkodzie w nowym nic nie mów. znajdź takie które nie wymaga zaświadczenia z poprzedniego TU. jak się dopatrzą to najwyżej dopłacisz różnice.
W Benefi właśnie tak jest, mojej Dosi siostra ma również w Benefi na jesień jej owczarek pogryzł przód auta gonił tak kota, szkodę likwidowała z AC, Benefia zażyczyła sobie przedstawienia papierów o bezszkodowej jeździe natomiast ja jak likwidowałem szkodę 2 lata temu to Benefia nic ode mnie nie chciała.mwas pisze:orzej będzie w przypadku konieczności skorzystania z odszkodowania - wtedy będą kazali przedstawiać zaświadczenia o przebiegu poprzednich polis itd
Właśnie kobietka mi mówiła że Generali strasznie podniosło się, coś mi wspominała że w ostatnim czasie trzy razy w górę poszły ceny za ubezpieczenie. mwas zajdź do jakiegoś przedstawiciela AXA i się wszystkiego dowiesz, chłopaki są zadowoleni z nich, wiec może warto.mwas pisze:Generali, teraz jak chciałbym przedłużyć, to mi zaśpiewali 3300 PLN
dokładnie tak, a niektóre towarzystwa nawet mają zapisane w owu, że mogą odstąpić od wypłaty odszkodowaniarafcio082 pisze:Z tego co słyszałem po takim oszustwie w razie szkody jak się wyda mogą wypłacić tylko część kwoty za szkodę