Podstopnica
- Sebastian
- klubowicz
- Przebieg: 35000
- Silnik: 1.4 16v
- Rocznik: 2017
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Teraz rozmawiałem z tym gościem co do ceny.Powiedział że zejdzie z ceny do 60 zł.Ale trzeba zamówić minimum 10 szt.Co do logo to by trzeba by było ustalić jakie.Odbiór nie jest problemem bo gościu mieszka niedaleko mnie więc ja bym to odebrał . Teraz tylko trzeba nazbierać odpowiednią ilość osób ja na pewno się na to piszę.
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
od właściciela firmy wykonującej podstopnicę otrzymałem odpowiedź:
Witam serdecznie wiesci super mierzylem podstopnice dzis na fiacie linea i jest taka sam jak do grande punto, ale zapomnialem sprawdzic bo gosc z komisu sie spieszyl bo gdzies nia jechal czy rzep lapie do wykladziny prosil bym zobaczyc czy lapie ta czesc chropowala rzepa i dac znac pewnie lapie, a jesli chodzi o logo to jezeli ma byc linea napis to prosze fotke napisu w dobrej jakosci. Pozdrawiam
...myślę, że te rzepy będą "łapały" do naszej wykładziny? jaki napis zamawiamy?
Witam serdecznie wiesci super mierzylem podstopnice dzis na fiacie linea i jest taka sam jak do grande punto, ale zapomnialem sprawdzic bo gosc z komisu sie spieszyl bo gdzies nia jechal czy rzep lapie do wykladziny prosil bym zobaczyc czy lapie ta czesc chropowala rzepa i dac znac pewnie lapie, a jesli chodzi o logo to jezeli ma byc linea napis to prosze fotke napisu w dobrej jakosci. Pozdrawiam
...myślę, że te rzepy będą "łapały" do naszej wykładziny? jaki napis zamawiamy?
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
łapie bez problemu i trzyma się dobrze, swoja podstopnicę mam na rzepy bo nie miałem serca dziurawić wkrętami mojej Linkikrakus02 pisze: ale zapomnialem sprawdzic bo gosc z komisu sie spieszyl bo gdzies nia jechal czy rzep lapie do wykladziny prosil bym zobaczyc czy lapie ta czesc chropowala rzepa
[ Dodano: |5 Gru 2011|, o 21:51 ]
ja byłbym za tradycyjnym napisem Linea takim jaki mamy na klapie bagażnika z prawej strony
Sympatyk forum :-)
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
[ Dodano: |8 Gru 2011|, o 06:24 ]
Lista chętnych na podstopnicę z napisem LINEA:
1 Sebastian
2 Krakus 02 - 2 sztuki (podstopnica LINEA i podstopnica grande - dla kolegi)
3 pawe1_c
4 adamson
5 smak56
6 Radeon
7 kk25
Poniżej projekt podstopnicy:
Lista chętnych na podstopnicę z napisem LINEA:
1 Sebastian
2 Krakus 02 - 2 sztuki (podstopnica LINEA i podstopnica grande - dla kolegi)
3 pawe1_c
4 adamson
5 smak56
6 Radeon
7 kk25
Poniżej projekt podstopnicy:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę"