Dynamic i wnętrze z Emotion

Awatar użytkownika
Atomicski
Nowy
Nowy
Przebieg: 55555
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007

Dynamic i wnętrze z Emotion

Post autor: Atomicski »

Mam wersję Dynamic z wnętrzem Emotion czyli z kremową tapicerką. Pytanie do Was z czystej ciekawości czy ktoś posiada takową wersję i ile dopłacał?
Awatar użytkownika
daro70
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 99850
Silnik: 1.4 8v
Podziękował: 120 razy
Otrzymał podziękowań: 72 razy

Post autor: daro70 »

Atomicski tak się złożyło że ja taką posiadam i już Ci pisze jak to wygląda na podstawie faktury : Wyposażenie dodatkowe to :elektryczne podnoszenie szyb tylnych , klucz elektroniczny-imobilajzer fabryczny , podłokietnik przedni , klimatyzacja automatyczna , lakier metalizowany ,kierownica i gałka skrzyni w skórze , radio z odtwarzaczem cd i mp 3 , felgi aluminiowe 16 , blu&me , boczne poduszki powietrzne przednie , czujnik parkowania ,deska dwukolorowa , kurtyny powietrzne , elektryczna regulacja lędzwiowa ,autoalarm "cheetah" , dywaniki gumowe . Napisałem to co widnieje na fakturze , a cena no właśnie BRUTTO 59,590zł
Obrazek
Awatar użytkownika
Atomicski
Nowy
Nowy
Przebieg: 55555
Silnik: 1.4 8V

Post autor: Atomicski »

Kierownica i gałka skrzyni w skórze jest w Dynamicu w standarcie, więc nie jest dodatkową opcją do kremowej tapicerki. Alę widzę że dodatkowo dobrałeś sobie blu&me i czujnik parkowania. Pozostałe opcje są automatyczne przy wybraniu opcji z kremową tapicerką, ja właśnie za te wszystkie opcje dopłaciłem 7tys zł. Jeszcze jedno ja do tej opcji mam podłokietnik tylni (z wysuwanym miejscem na 2 kubki), czy Ty też posiadasz?
Awatar użytkownika
daro70
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 99850
Silnik: 1.4 8v
Podziękował: 120 razy
Otrzymał podziękowań: 72 razy

Post autor: daro70 »

Atomicski pisze:Jeszcze jedno ja do tej opcji mam podłokietnik tylni (z wysuwanym miejscem na 2 kubki), czy Ty też posiadasz?
Podlokietnik tylny mam ale nie wpisywałem bo tak jak wcześniej mowiłem tylko to co na fakturze zakupu widniało to przekazałem , no i nie mam rolety na tylną szybę tak jak jest w emotionach . A po za tym to ja jestem drugim właścicielem i nie ja wyposażenie konfigurowałem chodz jestem zadowolony z niego w zupełności .Pozdrawiam :)
Obrazek
ODPOWIEDZ